Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2720987 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Децении уназад со клима ми зеде дел од здравјето. Кога не мора не ја користам.

Во париз забраниле коли постари од 97ма. Тоа се еуро1 и 2 кршевите. Убаво би било и ние да имаме стандард ова да си го дозволиме.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440
Ретарди што си крузаат 120 во трета лента на автопат. Значи крузаат, не претекнуваат, а средната лента им е слободна.. и пошто крузаат лабаво, скоро пред заспивање се, не реагираат на блендирање, па мора да им свириш и свириш, да се расонат- и да сфатат каква дебилна работа прават. Едно 10тина вакви случаи начекав само денес, за ~100км автопат.

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
Според мене инструкторите создаваат дебили наместо шофери

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9119
Ретарди што си крузаат 120 во трета лента на автопат. Значи крузаат, не претекнуваат, а средната лента им е слободна.. и пошто крузаат лабаво, скоро пред заспивање се, не реагираат на блендирање, па мора да им свириш и свириш, да се расонат- и да сфатат каква дебилна работа прават. Едно 10тина вакви случаи начекав само денес, за ~100км автопат.

дека 3тата лента е наздрава за возење :) ако правиш така треба да си пратиш на ретровизор кога веке некој се доближува да се тргнеш

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Па тој и не им се лути затоа што возат таму, туку затоа што не се тргаат кога надоаѓа побрза кола.  :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Си возам 160кмх на лева лента, ми се доближува X6, културно си давам жмигавец десен, се престројувам десно. Ме претекнува X6ката, давам лев жмигавец, се престројувам лево на добрата лента. Така се прави. Воопшто не е тешко.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Јас возам на трета лента околу 140 но пратам, не ни чекам блендање, си се тргам со време.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Такоџе
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
И ја коа возам по трета лента блендам.. :D Два пати, не повеќе. После тоа здесне.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Лесно ти е тебе со Мигот  8)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
 8) 8)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Тука си негде со Стратро, треба да се пробате.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и ја исто. 3-та лента, и пратам дали некој ме стига, пред да дојде до блендање се тргам. ке ме помине, ке си се вратам... незнам до кога вака ке возиме по автопатиштава наши за за кои плаќаме и на регистрација и со патарини... до кога левата лента ке биде подобра или добра или можда јебига не е нај добра ама е подобра од средната... ке почнеме ли тогаш да возиме и во нај десната како грцине што возат, онаа , позади жутата лента.. за застанување што е... па ваљда тогаш ке почнат по интензивно да ги средуваат патиштата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
vekje pocnaa da vozat vo sprotiven pravec na kruzniot vo zelezara.
od stadionot,levo za nakaj ridot
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29806
    • CARclub.mk
Ме изнервира кој и да беше талентот вчера што ми го пројде Голфот со клуч, возачка страна, од фар до штоп.

Уредно паркиран, на маркирано паркинг место, нити некого блокирав, нити некој влез блокирав, нити на некого сметав.

Пи*ка ти материна.