Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283043 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
<<

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Дефек го има остаено :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Тоа ќе биде онаа нована Алфа кросовер кога ќе излезе ;D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Од кога во Скопје ги браните паркинг местата (за кои немате имотен лист), со жив штит?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Одг:
« Одговори #12679 на: 27 Март 2016, 15:55:44 pm »
Од кога нема место за паркинг.  Едно 10 години.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
Од кога во Скопје ги браните паркинг местата (за кои немате имотен лист), со жив штит?
ова го прават прости необразовани луѓе,кои само сакаат да си најдат рчка и да се расправаат со некого.
јас ја препаркирав колата,не ми е до расправање со глупи луѓе периодов.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
ides vo jumbo...pazaris, izlagas za da si odis, ides do kola ja palis i vozis do kukickata za ponistuvanje na parking tiketot... za site da te vidat so kolata i da napravis guzva...da gi pogusisi onie ponormalnite koi od izlezot si ja cekiraat  kartata pa idat do kola peski i izlagaat od parking....

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Не ме изнервираа..
Ми стануваат симпатични од што се премногу.

Петок..

Сабота..

Отсутен pirat_07

• Легенда
ова го прават прости необразовани луѓе,кои само сакаат да си најдат рчка и да се расправаат со некого.
јас ја препаркирав колата,не ми е до расправање со глупи луѓе периодов.
На саем еден сакаше да ме изнервира ама он се изнервира. Мајка му му чуваше место то ест чекаше еден Мерцедес да излезе од паркинг па да дојде синчето од спротивна насока да се паркира, јас педерски си се паркирав пошто колоната одеше така да јас се паркирам, он само што влезе а јас чекав пол саат...

Па ми се закануваше:
Дечко тргни ја колата!!!
Му викам, другар без закани те молам.

Дечко тргни ја колата!!!
Другар без закани ти реков!!!

Вика, е сеа ќе видиш за 15 минути ќе ти ја нема колата од тука. Му застанав пред него, го сликав со се регистрација и му викам Е АЈ ДА ВИДАМ!

Мајка му ми кажа дека е срамота што сме биле ваква младина ама не ми покажа имотен лист од паркингот, па не ми се дообјаснуваше со нејзе.

Ама ми е криво дечкото не си го оддржа ветувањето, излезе џабе јадеше гомна во сред гужва пред толку луѓе.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
На отворениот паркинг на саем? Кој прв си го фати негово си е, остави тоа размазените мамини синчиња научени на сила да добиваат се.

Ауди возачи, што да се каже, видов едно бела А(инсерт рендомброј) вц школка културно со лев жмигавец си чекаше од спротива после католичка за лево да си заврти. Она што не беше во ред е што си стоеше на сред улица и чекаше преку двете полни линии. Тешко е да се смисли правецот на движење или да се заврти крукче.

Градов е за резил од сообраќај, не дека секој не прави по некое ситно прекршоче, ама навистина е резил.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1495
Кога така се закануваат , после тоа иде муабетот : абе греота е ,не дека не можам тоа и тоа да му направам...пфф ;D ;D ;D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
A да ..саемот...од кого цела недела не можам дома ко човек да си одам....е таа гужва почна да ми иде на нерви полека.

Отсутен pirat_07

• Легенда
На отворениот паркинг на саем? Кој прв си го фати негово си е, остави тоа размазените мамини синчиња научени на сила да добиваат се.
Да, на тој паркинг спроти саемот. Типот влегува во паркинг и фаќа лево, наместо десно како сите во колона и гледаат Мерцедес ќе излегува и тој има право да паркира, тие позади што пол саат се мачат внатре и се пишман што воопшто влегле, кој ги ебе.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Шефе јави се, прашај.. ;D :D Ќе паркираше кај железничка, бесплатен паркинг има.. преку мостот пешки, за 10мин си на саем. :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Каде има бесплатен кај железничка?