Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2905488 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Еве покажи им утешна награда, дека не е само нивната.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Еве покажи им утешна награда, дека не е само нивната.

Ова треб да биде награда. :) Само ќе дојде ли тој ден кога народов ќе собере храброст и муда. Копилиња. :)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Kaj goce studentskiot vo ulickite e ova?

Најверојатно е на Прашка, кај Нова
No turbo, no fun :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
aloo nikola tesla, masinski fakultet, nakaj mida i triglav...od centar za stranski jazici koga ides prema masinski i elektro fakultet na semaforite pravo...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Живи да ве дерат и со сол да ве посипуваат бе копилиња скапани.  Еве кај нашле да креваат коли ццццц/ 

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1173431259357003/

Дојдете тука дигнете ја колата копилиња..

Значи што подивљачки и понекултурно се однесуваш, правопропорционално расте можноста подобро и полабаво да си поминеш во животот. :)

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726

#douchebag  :-X

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 231
Ова точациве се ненормални,а се почесто гледам "профи" возачи со 2 илјади евра опрема на нив,како кршат драстично закони за сообраќај,а се курчат и бунат за секој прекршок на возачи...возат по 2ца 3ца еден до друг,држат цела лента,поминуваат на црвено...толку да си исфустриран и избедиран да правиш такви работи,не можам да разберам.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг:
« Одговори #12712 на: 03 Април 2016, 18:46:29 pm »
Не се oптoвaрувaј, исти тaкви се и зaд вoлaн нa кoлaтa.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Ова точациве се ненормални,а се почесто гледам "профи" возачи со 2 илјади евра опрема на нив,како кршат драстично закони за сообраќај,а се курчат и бунат за секој прекршок на возачи...возат по 2ца 3ца еден до друг,држат цела лента,поминуваат на црвено...толку да си исфустриран и избедиран да правиш такви работи,не можам да разберам.
А зошто мислиш дека служи "опремата" ако не за курч. Јасно е тоа нели. Работата е да се биде виден и да се тагне ваму таму. Поважно е да се пофалиш дека си бил со точакот во било која конотација, било дали некој те изнервирал или не. Ако не си се сликал и не си искоментирал за возењето - џабе си возел.

Отсутен JKD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 231
точно,ама по правило тие што се "профи" треба да почитуваат знаци и правила и закони...пошто најгласни се за да ги бараат своите права,а одговорностите никаде не ги спомнуваат.100 пати имам видено како група на точаци на такви мамини синови поминуваат на црвено на булевар(неколку пати кај крстот во Аеродром на таа раскрсница),возење еден до друг по двајца а некад и тројца и зафаќање на цела десна лента,и ред други работи.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
aloo nikola tesla, masinski fakultet, nakaj mida i triglav...od centar za stranski jazici koga ides prema masinski i elektro fakultet na semaforite pravo...

Аааа да бе на орце николов, позади триглав/мида
No turbo, no fun :)

Отсутен NUME

• Сениор
:) me svrte vcera 180 stepeni eden decko so pasat cuknuvajki me od sporedna ulica vo zadna desna vrata... jbg mnnogu nevnimatelni soferi...sreka nemase nikoj vo sprotivnata lenta...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Не ми делуваш изнервиран ;D Сите здрави-живи, па за бељата, тоа е... ќе се надокнади.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен NUME

• Сениор
pa da... deckoto bese fer prasa da ne e nekoj povreden prizna deka e kriv... se pozdravivme od kako pisavme evropskiot razmenive telefoni i to... postuvam takvi tipcinja....

Отсутен NUME

• Сениор
sum go vrtel k'o burgija...