Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2717950 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #11685 на: 07 Септември 2015, 14:34:33 pm »
Денеска ме изнервира еден со дијагноза. Пред Воена на проширувањето застанувам да излезе сестра ми, некој ми свири и ми се лепи, гледам таксиста, ај си викам ќе скрши глава. Сестра ми додека ги спастри децата овој уште продолжува да свири. Си викам што ти е бре идиоте, мафтам со раката иди крши глава, тој уште се дере позади. Излегов, што ти е бре му викам, местото си ми го фатил, не е тука дијагноза станицата му викам ене ја подоле, тој ми вака сакаш да се тепаш? Зошто не е легално да се очисти светот од вакви луѓе? Си се вратив во кола, продолжи да свири, излезе сестра ми и си отидов.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440
« Одговори #11686 на: 07 Септември 2015, 14:58:46 pm »
Не си носиш цз99 во тебе ? ;D :D  за таквите мангупи, измислена е. :D

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #11687 на: 07 Септември 2015, 16:29:51 pm »
Не си носиш цз99 во тебе ? ;D :D  за таквите мангупи, измислена е. :D
Да лежиш затвор за идиот не вреди.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440
« Одговори #11688 на: 07 Септември 2015, 16:44:02 pm »
Ма нееее, Армекс не е идиот. Онака само, кога ќе се прикурчи некој да го поздравиш  и да си заминеш. :) :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #11689 на: 08 Септември 2015, 12:57:47 pm »
Vcera na vrakanje od Grcija, nekade posle Gradsko  pretovaren kamion pocnal da see drveni trupci  po avtopatot..
Naletavme na 4-5 trupci so dijametar od 20 cm i bash togas strumcka skanija mi se pikna vo moja lenta i ne mozev da vidam sto ima pred mene.
Dodeka da zakocam, se pogodi eden trupec i vo levata lenta i go zakaciv malku so desnoto predno trkalo ( pri 100 km/h)..abe glava ke izgubevme site vo kola.

Se iznevrvirav, go stignav kamionot so drva i go pominav so cel da go cekam na patarina, no vo meguvreme sa pogodi policiska patrola.
Zastanavme, im kazavme sto se slucilo,rekoa deka znaat i go cekaat.
Vo meguvreme ,dojde kamionov, se raspravavme malku, mu zemavme 50 eura na lice mesto i go ostavivme so dzandarite.

Inace, bev so Astra GTC 1.9 CDTI od 150 KS na 18 ki bandazi, so sport mode kopce.

Milina od kola.
Sreka poseriozna steta na kolata nemase.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1857
« Одговори #11690 на: 08 Септември 2015, 13:10:01 pm »
Pred mesec i kusur na istata delnica kamion pred mene seese bekatonki, nemav gz da go pominam, se rasvirev i zastanav 10 tina minuti za da ne zaginam. Sami ke se ispotepame vo ovaa najubava i ekonomski supersilna drzava  ako prodolzimw ao ova tempo na mentalen i ekonomaki "rast".

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1857
« Одговори #11691 на: 08 Септември 2015, 17:08:54 pm »
Se izvinuvam za dupli post ama ...

Pred saat vreme na semaforite kaj tutunski vo zolto Aveo pafkaa ko ulavi, uste se vrti nakaj mene i duva vo jointot da go raspali. Imaa dva zapaleni i gi brtea cetvoricata niz kola. Zosto pobogu se slucuva ova... Pa eden kup lugje ispiginaa radi takvi sranja, i pak isto i pak...
Se nadevam ke izvadam pasos od istocniot ni sosed pa za max dve god od sega ke pisuvam dali i vo Austria duvaat na safori ili pagjaat bekatonki na avtopat

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #11692 на: 08 Септември 2015, 17:15:48 pm »
Само Алфите за такви, вадење за гуша од прозор и кршење коските на лице место додека прета. Пафкај некаде надвор идиоту, не додека возиш.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #11693 на: 08 Септември 2015, 17:28:56 pm »
Да беше аустриец како што ти е мерак ќе ги пријавеше во полиција, ти ги пријави ли?

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #11694 на: 08 Септември 2015, 19:02:01 pm »
Вчера еден со кинески ксенон на плаво ми блешти од позади, пуштање задни магленки да осети како е, ме помина па го поминав, велам да возам пред него да му го осветлам патот кога не гледа.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20145
« Одговори #11695 на: 08 Септември 2015, 19:03:55 pm »
Ме изнервираа глупавите лежечки полицајци од пола километар должина што исто така не се обележани во Велес.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #11696 на: 08 Септември 2015, 21:14:41 pm »
Ние ко демек гледаме знаци па било важно дали се обележани...

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7889
  • Плинаш!!!
Одг:
« Одговори #11697 на: 09 Септември 2015, 00:11:58 am »
Ме изнервира моменталната гужва на партизанска кај сити мол. Како цела Македонија да е во сити мол, колона од окта па до карпош 4.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #11698 на: 09 Септември 2015, 00:21:31 am »
Ваљда ради фудбалот, и низ центар беше кркљанац.

Мене ме изнервира еден глуп голуб сабајле на Илинденска, што му текна да се тргне откако го лепнав со кола. Цреп.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3804
  • Боинг 747
« Одговори #11699 на: 09 Септември 2015, 00:23:42 am »
Дали денес таксистите со нивното брзо возење , сечење на две полни ленти, сечење на пат поминување на црвено, загрозување на безбедност во сообраќај level 100. заработија 100 ден. повеќе? И сигурен сум тека тие пари ќе отидат во некоја кладилница. Ало бреееее до кога ќе се глуми лудило. ?