Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2709201 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29792
    • CARclub.mk
Низ цело Скопје е така. Прееска низ Аеродром возев до Мак Аутостар, на секои 20 метра има локва.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
А замислете со моторче како е, се бањаш насегде :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Тоа у длабокото ако одиш ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Тоа кај автобуските беше така? :D

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
И пред семафори :)
No turbo, no fun :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839

Лабаво на црвено на сред раскрсница :D Дорчо Ооооо шшш....

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
како ми доаѓа да се залетам по иво лола, уште од фонтана парк и да им улетам вие појма немате...
.

Пробај од Илинденска, може појак ефект ќе има ;)

да бе.... сум праил лапсус... малку...

иди на последна автобуска во лисиче, па таму преку камени мост, директ ке излезеш во народен театар во карпош...

али стварно, време е да се соберат и тие од пред влада и тие од пред собрание, и да прекине овој циркус... ке дојдат избори, ке си каже народот што и како мисли... нема да го смени мислењето на народот со блокирање на протокот на сообраќајот... еве денс пак 2 пати поминав од таму... не дека баш сакам да идам од таму, туку морам... башка у комбето бев, а нема клима пустото... ми идеше да се пикнам измеѓу и да продолжам...

Позајми ми го шведскиот метал јас ќе ги покосам место тебе. Со мојата нема да има многу ефект ;D

да ти организирам бившото ако сакаш.. ионака е од напред веќе “подзасредено“ од слична дешавка.. практично има тренинг више  ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Леле синоќа околу 23h, на патот Валандово-Удово на тоа правото возев со 90, и од спротива идеше една кола на која светлата и беа не наштелувани.. абе очи вади, поднамалив малку и голема среќа што го приметив еден будала со точак го бутка точакот по патот а тој по тревите оди покриен со наметка, ни осветлен ни па на точакот имаше катадиоптер или слично.. го сецнав воланот на лево за да го избегнам па на десно за да не удрам во колата од спротива.. едвај го избегнав.. аууу нозе ми се пресекоа, после цело време возев со 50 по средина на патот  :-X

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43929
  • Il Moderatore
Тибам будалите со точоци надоле по водно у 22:30!!!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Па добро бе да му се сневиди, колку треба да бидеш без мозок да буткаш/возиш велосипед во вечерните часови тотално неосветлен и необележан на пат со прилично интензивен сообраќај!!!  >:( :-X

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Оди на Водно прашај ги, или по Качанички пат.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
Тоа ти се камикази.

Мене ме нервират идиоти кој што возат на кружен тек и не даваат жмигавец дали ќе продолжи дА кружи или ќе се исклучи. И ти стој си отспротива и мисли се дали да влезеш или да го чекаш.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
Нели е малоумна работа да переш улици од 7 до 9 кога е најголемата гужва во сообраќајот, кога луѓе одат по тротоари и кога целото ѓубре од улицата го качуваш на пешачка стаза.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Тоа ти се камикази.

Мене ме нервират идиоти кој што возат на кружен тек и не даваат жмигавец дали ќе продолжи дА кружи или ќе се исклучи. И ти стој си отспротива и мисли се дали да влезеш или да го чекаш.

Многу си пред времето, не зезај... Кај нас уште не се знае кој има предност на кружен тек, ти очекуваш жмигавец некој да ти користи...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5082
Нели е малоумна работа да переш улици од 7 до 9 кога е најголемата гужва во сообраќајот, кога луѓе одат по тротоари и кога целото ѓубре од улицата го качуваш на пешачка стаза.

Остај перењето јас ја начекав онаа правосмукалката што освен што успорува сообраќај ништо друго не прави. Ја начекав у најголемата гужва после александар палас према качанички пат тоа беше хаос невиден