Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633896 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Те сватив шо сакаш да кажеш ама затоа реков,  додека го чекав бевме на исто рамниште, на средината на булеварот. Пак сметаа. До толку што не можев да видам што возило е.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Повисоко возило од тебе и без ксенон ке те заслепи. Колку пати во ноке ми се случило додека возам и ако позади мене има некој со џип или повисока кола од мене, со левиот фар ми свети во возачки лев ретровизор, и таа светлина директ во мое лево око. Па во тие моменти се накривувам на десно према совозачко седиште.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Тоа е снопот, од повисока точка се распространува. Барем правилен фар релативно помалку заслепува.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Pregazeno e devojce na Partizanska..
Navodno na pesacki, navodno soferot izbegal pa go fatile.

Devojceto pocinalo na ice mesto..a na soferot da ne si mu vo koza sega.

Partizanska site znaeme kolku e pregledna navecer.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
А пешачкиот каде е?

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
20 metri ponazad...kaj verojatno sto e udrena.
Ne znam nisto sigurno..citam po fejsbukov.
Greota i za dvajcata.
Eden zivot odzemen, drug  unisten.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Не, не јасно...тоа мислев, дали толку ја има фрлено (веројатно)..некако многу ми се виде, ама па изглеа брзо возел, којзнае...
убаво рече да не си му во кожа на возачот, ама ни на фамилијата на девојчево...у курац, се дешаваат свашта у пичку матер, мора да се пази у Скопјево, мора...6 очи отворени...дали бабовци дедовци искачаат од негде, дали поминуваат некој шмизли на сред улица, дали некој  тркаш праи глупости, дали некој неписмен вози у обратна насока на кружен....

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
deneska nekade po fb nacekav slika pak nekoja budala vozel u obraten pravec  po avtopatot skopje-veles i toa so SK tablici

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1383
  • Велешанче
Јас прочитав дека му пукнала гума и се извртел.
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29676
    • CARclub.mk
Расте списокот на коли што скоро по дифолт имаат расштелувани фарови. Ако до сега на 99% од Матизите и Спарковите фаровите им светеа у небо и заслепуваа, сега на списокот можам да го додадам и Пежо 207.

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
deneska nekade po fb nacekav slika pak nekoja budala vozel u obraten pravec  po avtopatot skopje-veles i toa so SK tablici
Пукла гума ваљда
Некој талент на автопат,се удрил во десната ограда и се извртел
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Иначе  порталиве наши
http://www.skopjeinfo.mk/gradot/325282886/-bnimavajte-bozi-vo-sprotivna-nasoka-na-patot-skopje-beles-foto

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
Ete ja slikata...Samo tipot sto ja objavil na fb stoese demek deckoto vozel u obraten pravec a ne deka mu puknala guma...Seljacista aferdzii,dezinformatori

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Расте списокот на коли што скоро по дифолт имаат расштелувани фарови. Ако до сега на 99% од Матизите и Спарковите фаровите им светеа у небо и заслепуваа, сега на списокот можам да го додадам и Пежо 207.

Нели може џандар да те запре и да ти рече „ало, фарот ти свети у небо, еве ти опомена да го средиш под итно“?

Присутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1298

Нели може џандар да те запре и да ти рече „ало, фарот ти свети у небо, еве ти опомена да го средиш под итно“?
Проблемот е што при “аматерска“ замена на сијалиците фарот многу лесно се расштелува. Иако не би било многу попоуларно, јас сепак би препорачал замена на регорена сијалица во сервис.