Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колку пати до сега ми се имало случено, да, „шоферишта“ со аудиња, СУВ возила и слично да ме претицаат и да се прават месии, кога јас возам со 70-80 км/ч, и тие одма после претицувањето, после 50-100 метри се исклучуваат од патот
Цитат: Drive-r на 02 Февруари 2015, 19:42:27 pmПред мене споро вози едно старо возило во втора лента, прешалтувам и да се престројувам во прва лента кога ме затвараат не ни гледаат дека сум до нив, кочам и бегам на десно и цимнав на висок ивичњак.Им свирнав не реагираат, ги престигнав и сакав да ги застанам кога гледам двајца пензионери кур ги боли си тераат муабет. Во саботата полнев плин, утредента гледам капачето ми го нема, вријам, денес им појдов, ќе ги отерав во пичку матер сите за малку. Капачето беше најдено На пат со 3 ленти во една насока возеше или ? Од десно претицуваше ??
Пред мене споро вози едно старо возило во втора лента, прешалтувам и да се престројувам во прва лента кога ме затвараат не ни гледаат дека сум до нив, кочам и бегам на десно и цимнав на висок ивичњак.Им свирнав не реагираат, ги престигнав и сакав да ги застанам кога гледам двајца пензионери кур ги боли си тераат муабет. Во саботата полнев плин, утредента гледам капачето ми го нема, вријам, денес им појдов, ќе ги отерав во пичку матер сите за малку. Капачето беше најдено