Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3272737 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Богами си окапал чим си го сликал ова преку ден а дури во 2:40 пишуваш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ова сабајле во 8:00 саат се случуваше на Партизанска кога „никој“ не оди на работа. Веројатно се работи до 9:30. Па потоа работниците имаат пауза до 15ч, па пак се продолжува од 15-18ч со блокирања. За да не сметаат.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Пак со тоа гомно бојата што лизга?

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5392
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Вчера одприлика 19:40, баш по дождот црвено возило, можеби Пежо 107мица (или некое Цитроенче) со кумановски регистрации, возеше во обратен правец на автопатот кај клучката за Скопје центар - обиколница (правец Петровец - Скопје). Да, во обратен правец.
Крајно време е да постават камери на клучките и оваквите директно во затвор да ги фрлаат, без судење.

https://maps.google.com/maps?q=41.995302,21.533242&num=1&t=h&z=16

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Мене ми се случи на патарина Велес да ме прашаат дали сум видел некој спротивно да вози, ги прашав што е работата, некој им поминал у контра правец

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
@Van зашто не се јави на 192 со дополнително сценарио како ке ве удрел повеќе коли, возел 150, шетал од крајна до крајна лента и такви работи?

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5392
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Зошто толку непријателски, како да сум бил интимен со... вујна ти?  :P
Патем, јавено беше кај што треба (колку и да е бесполезно тоа).

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Луѓе што не гледаат лево десно пред да се вклучат во сообраќај или поминат улица.

Ама знаеш ...

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Вчера имав „бакнеж“ со една дама во фелиција. Позади Млечен, на Атинска, јас возев колку што дозволува уличката, погледнав десно да не излета некој, и, ко за беља, првпат во моево кратко возачко искуство не погледнав и лево, а момава се избаци од таму. Мене ми гребна браник под фар, ништо страшно, нејзе и' пукна фар (појма немам, не беше ни толку силен удар). Не дека многу се изнервирав, ама можеше да биде многу посериозно.

Второ, денес.... возев ко удрен со „мокра чорапа“. На кружен во Ѓорче му „влегов“ некому, веќе влезен, среќа не беше пребрз, некои необјасниво нагли потези по обиколница... не знам... на вакви денови човек не треба да седнува в кола

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
А добро се лапаше таа?

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Шо имаше по македонски во седмо?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Нема седмо завршено. Во Златен стремец до 4то се учи.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Sum go pcuel do 5to koleno i uste go pcujam,ova e slikano okolu 8:30 pominav pak okolu 11h  pak bese tamo kolata.
Mi go e.. denot,mi idese da go soberam zadnica da nema MME

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
И ова е вистински сообраќаен идиот, исто како и тој зад него:

А има ебен метро ипол позади да се паркира. Ама не, мора да бидеме кретени до крај, be all you can be.
Се надевам дека нема да се размножува.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Дека твојов паркинг за пример е на сликава...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“