Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3272006 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
хахаха Фаланга сам себе убијал :) :) :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
6 коли, сите која од која.. :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Дека твојов паркинг за пример е на сликава...

Да, сите треба така да паркираат зошто е обележано паркинг место.
Пешачката патека ниту пак улицата не се паркинг места.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
На тој дел таму, Фаланга си е најпрописно паркиран. Има знак дека смее да се паркира таму.

Свака част за двата дебили еден до друг, што многу прописно и ефикасно ја прекратуваат пешачката стаза.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Изгледа видоа и тие од двата дебили со две аудија, едно А3 а другото Q5 што така се паркираат скоро секој ден таму и помислиле дека и они така треба да се паркираат.
Проста маса непрокопсана.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Браво за тој што го нацртал паркингот тогаш. На раскрсница паркингче таман да нема видливост.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Не ми се верува дека е тоа паркинг место. Како што гледам на сликава само покрај хоризонталната улица има паркинг места, а покрај вертикалната си е тротоар за движење на пешаци, плус тоа што е на агол.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
6 коли, сите која од која.. :D

Море пајак да им се викне, на едно идење 12 000 ки може да фати.. ;D

Без да се гураат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зонски паркинг е целото маало. Има знак според кој тротоарот е паркинг а не е тротоар за пешаци, затоа е ставена специјална пешачка патека. Таа патека порано ја немаше, ја направија кога тротоарот го направија паркинг.

Отсутен velestrumf

• Легенда
Знакот на бандерата кажува дека е дозволено да се паркира таму.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Паркингот почнува од, или пред бандерата со знак? :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Знакот кажува дека се е паркинг на радиус од 150 метри околу бандерата. ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
А и пешачката патека е одлична, јас со Акордот кога ќе се паркирам на местото на Пежото, прописно паркиран према улица, пола гепек ми е на патеката. Патеката и паркинг местата се спојуваат :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
А и пешачката патека е одлична, јас со Акордот кога ќе се паркирам на местото на Пежото, прописно паркиран према улица, пола гепек ми е на патеката. Патеката и паркинг местата се спојуваат :)
Друг пат паркирај кај што има простор за гепекот или пак дојди со Минито :D