Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3265756 пати)

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
Штом таков е инструкторот, кој знае на што ги учи кандидатите...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Кога луѓево ќе сфатат дека ако држам растојание меѓу мене и колата пред мене тоа не е покана да ми се убаци некој у лента туку ради безбедност?!

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Кога луѓево ќе сфатат дека ако држам растојание меѓу мене и колата пред мене тоа не е покана да ми се убаци некој у лента туку ради безбедност?!

Кога полиција ќе почне да запира коли и да дели опомени и/или казнички за недржење растојание.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Чекам семафор кај Црвен Крст према Веро Центар, јас престроен во средна лента десно од мене едно црвено ВЊ Шаран. Се пали зелено тргаме си држам ја средна лента и типов со шаранот нит жмигавец нит да погледне во ретровизор автоматски се убацува во мојата лента, легнувам на свирка, почињаме да се објаснуваме нели, и типов отварање врата за да ми покаже дека е во униформа, мене толку ми требаше уште толку му се втурив. Типов збесна почна да мрда со глаата ко славниот земунац.

Брука, сељак, срамота за униформата што ја носи...

Сабајле пак се сретнавме со сељово, јако беше. Сега ја чекам да се исклучам од главна улица на споредна и ете го кретенот од таму, се погледнавме се отеравме у пичку матер... Изгледа комшија ми е ;D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Весело ти почнува ден, со пцуење на жената на сељото  ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Локал сељаци со моторчиња и коли од други улици од населба кои ми доаѓаат на моја уличка вртст кругчиња, турираат, поминуваат пребрзо или рокаат музика. Уличката кај нас е тесна и цело време врие од мали дечиња кои си играат до стемнување...

Еден двајца лично имам застанато, а на трет еден од комшиите  му фрли камен од тераса, право на шофершајбна.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Се изнервирав сам себе, јадев уз вожња ко глуп некој (а многу ретко скоро никад не го правам тоа), па на семафори кога се упали зелено ми падна јогуртчето и колата ја направив лом унутра, башка позади мене не можеа да поминат на зелено пошто стоев заради јогуртчето што ми се истури и направив застој. Позади сосема заслужено ми свиреа и ме тераа у три лепе.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
^^
Вол бе Вол :D

у некад како ме нервира жеништево ко ќе земе да јаде у кола..

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7237
HAARP системот почна да ги дава првите ефекти. Имено жртва е еден клабер на карклуб, попознат под прекарот филипв.
Забележано е однесување тотално спротивно на неговите тврдења.

;D ;D ;D

Мислам што е следно, ЛП да вози Голф....

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
..и јас се свртев по една Хонда..

Fuck you HAARP.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55238
  • Махер
Ова ќе стане како "thanks Obama".

Ги загорев јајцата, налет. #HAARP

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
HAARP системот почна да ги дава првите ефекти. Имено жртва е еден клабер на карклуб, попознат под прекарот филипв.
Забележано е однесување тотално спротивно на неговите тврдења.

;D ;D ;D

Мислам што е следно, ЛП да вози Голф....
Плус истата жртва пиела јогурт во комбинација со некоја кифла или јогурт а не ГМО храна!!! ВТФ ХАРП ДИД ИТ :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55238
  • Махер
Не проаѓаат џандари само кај нас на црвено:

http://www.wusa9.com/story/news/local/dc/2014/05/20/red-light-cameras-dc-metropolitan-police/9338643/

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Проаѓаат и џипови, како еден бел МЛ вчера. Испод част е да се стои на семафор. Штета што не налета некој натоварен шлепер во полн налет на него.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Армекс они мислат дека со купување на МЛ ги имаат купено сите паркинзи и семафори