Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266984 пати)

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106
Он ке умре и ке се спаси, ти ке лежиш затвор за него, за некоја стока. ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
И двајцата ќе лежат. Едниот во Шутка, другиот во Бутел.

Отсутен FiLo

• Легенда
Сигурно на тој во Бутел ке му биде боље него во шутка.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7786
Сигурно на тој во Бутел ке му биде боље него во шутка.

Тој од Шутка ке искочи.
Тој од Бутел, нема.

Отсутен FiLo

• Легенда
Да му се мочам на животот ако поради стока одреден период го поминам во шутка.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Можда ќе се пронајде во Шутка па ќе продолжи во Идризово. Така се гради кариера.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22279
Nedeka me iznervira ali me fati inat..

Semafori bitpazar od MTV prema Goce Delcev...2 lenti za pravo..2 za levo prema sudska palata.

Stojam vo levata za pravo...

Posle 20 sekundi nervozno zastanuva (you guessed it ) Audi A6 od ponovite na ( you guessed it again ) desnata lenta za levo...odmoja leva strana...

I kao crven semafor, turira ovoj, ja uste ne sfakam sto tolku rika koga ke vrti levo...

Normalno, se pali zelen semafor i ovoj lentata za levo starta za pravo ....

Tolku.

Isto mesto, ista situacija samo jas 3-4 koli podole.
Ovoj pat namesto A6, se namesti A7 i uspea da se protne.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Култура и демонстрација на истата.
Се пика до мене едно БМВ 5-ка Момин Поток за лево кон Качанички пат, си правам место за да тргнам прв, предупредување од мојава, пушти го дете има, што го тркалам велам јас, јас ли ќе му се грижам за него ако тој не се грижи. Сепак е кретенизмот општа појава.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Гуска во уличе со дете опашала познаник. Немала предност, не погледнала, никој не кочел. Колите партал. Луѓето се во ред. Да фатиш...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
...да и ги искубеш пердувите.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Si vlagam denes na parking i si trazam mesto a pred mene odi zena i nosi bebe vo race a pred kola mi trca detence nekoj si 5-6 godinki.Maliot 3 pati mi istrcue pred kola naglo kocam da ne mi otide pod trkala a nejkam da sviram aj radi bebeto..koga dojdov paralelno so gospogjata otvoriv prozor vikam gospogjo vase li e detencevo priberete go malce 3pati mi izleze pred kola i mesto da dobijam odgovor izvini mise vrti strbavata i mi vika sto ti e tebe gajle sin mi sto pravi vozi si tamo kaj sto si trgnal...Epten bev so zenami vo kola inace sve po spisok majku li i e..m stoka pritisok mi kaci za 2sekundi..DROLJA

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Гази све! Такво нешто не смее да се размножува.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Такво прикурчуење не ми е јасно. Има и чукнати по Водно по тие патчињата кај што се курчат. Кокошки... Па да се најде некој да те извади од кола, кога ќе ти ја опали една по тоа планините ќе шеташ со реконструирана вилица - ните ќе го најдеш, а може и тебе да не те најдат. А ни колата...

Непрокопсани.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Vlatce epa si se obratil so gospogoo :) tuka si naprajl kArdinalna greska :D Si trebal da i se obratis soodvetno : Amori krAvoo edna soberigo detetevo da ne Vi e-bam pleme seLJacko... Po sto bi sledelo izraz na lice na zagrizena majka :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
more gonija u 3 lepe pi..e m...e arno i zenami otposle izreagira vo kola obicno me tegne za rakav vika nese raspravaj ama koga i ona rece vidi go kurvistevo bez gram kultura togas si se pribrav..
nedaj boze da go zakacis nenamerno deteto pa taa stoka ima  200 cajkani i advokati da ti vikne kje treba da  i go pridrzis bebeto so edna raka a so drugata boksovi da i mavas