Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266988 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
мене лично не ми сметаат луѓе што си возат 100ка а и тие што возат со 200 не ми сметаат, ми сметаат тие што не ги почитуваат општите правила а загрозуваат сообракај, иста е мерката на загрозување и тој што вози со едвај 100ка во лева лента (а не претицува!) и тој што вози со 200 во десна лента!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Denes pred nadvoznikot Bitpazar odkaj Cair ne gi primetiv koga se pojavia no dva crni mafiJaski audiJa se brkaa mene me prejdoa vleguvajki vo karsi lentata (normalno preku dve polni) potoa site taka gi minuvaa se do bitpazar semaforite. Prvo mislev deka mozda ke ima I pukanje ama nemase. Mene ne me iznervira, toa e odraz na sistemot vo koj sto ziveeme kade policaec mene ke me zastane za nekakva glupost ke me maltretira, dodeka pak ko ke vidi vakov budala se cudi i c'cka nc nc nc me gleda mene u smisla vidigo budalaa... I ova e za mene normalno... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20379
Многу ми е страв да поминувам после мавровка накај подвозникот затоа што на таа раскрсница редовно од правецот илинденска-центар пробуваат да завртат лево иако има знак дека е забрането. Неколку пати ми се избацуваат идиоти така.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
мене лично не ми сметаат луѓе што си возат 100ка а и тие што возат со 200 не ми сметаат, ми сметаат тие што не ги почитуваат општите правила а загрозуваат сообракај, иста е мерката на загрозување и тој што вози со едвај 100ка во лева лента (а не претицува!) и тој што вози со 200 во десна лента!

добро е што филипв не пишува више на форумов, инаку ке отечеше сега колку не си во право со загрозувањето и непочитувањето на правила при возење 200...

инаку и мене не ми смета некој да вози 200... јас уствари сакам некој да вози 200... одма возам позади него, без пардон, и тоа залепен позади браник, како не би можело полиција да ми сними, слика или било што направи со мојата таблица...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Многу ми е страв да поминувам после мавровка накај подвозникот затоа што на таа раскрсница редовно од правецот илинденска-центар пробуваат да завртат лево иако има знак дека е забрането. Неколку пати ми се избацуваат идиоти така.
Таму порано немаше човек што возеше под 140. Сега 90-100 се вози во колона обично.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

добро е што филипв не пишува више на форумов, инаку ке отечеше сега колку не си во право со загрозувањето и непочитувањето на правила при возење 200...

инаку и мене не ми смета некој да вози 200... јас уствари сакам некој да вози 200... одма возам позади него, без пардон, и тоа залепен позади браник, како не би можело полиција да ми сними, слика или било што направи со мојата таблица...

Ц ц ц ц. И ти си знаел да возиш.
« Последно менување: 04 Март 2014, 10:06:26 am LosiPatista »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
не бе ти знаеш... дај посочи ми како се вози.. научи ме нешто.. просекот од 250 км на дневна база што го извозувам последниве 14 години (т.е. околу 100.000 годишно) не е доволен да ме научи како... ај жити се научи ме...
си прошол ли ти воопшто 100.000 во твојата возачка кариера? колку уствари викаше дека хјундаито БЕНЗИНЕЦ ти имаше пројдено откако е купено... сега ке најдам и ке постирам тука... да видиме на кого ти ке солиш памет дали некој знае или незнае да вози... тролачиште ниедно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Не си ти трол, ти си опасен по живот. На 200кмх се лепиш на нечиј браник. Немаш врска од возење.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30617
    • CARclub.mk
With Лошко on this one. Лепење до браник на било која брзина е глупаво. На 200 е повеќе од глупаво.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
With Лошко on this one. Лепење до браник на било која брзина е глупаво. На 200 е повеќе од глупаво.

ама е далеку од тролачкиот спој на незнаење со возење.... тоа е ризикување...

а кога реков да се залпам на браник, баш не го мислев тоа у буквална смисла туку одприлика 10-тина 15 метри размак.. што посекако е ризично се согласувам... ама ионака ризикуваш што возиш толку брзо... големи влогови во коцка се во тој момент... ама па ретко го правам тоа така да тоа е тоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Мојата идеја за паркирање преку линии на дело:

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Стоиш ги чекаш да одат за право тие вртат лево без жмигавец и уште се влечкат демек големите газди се а обични селани...:)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Од влада до Мавровка идиотка една ми свиреше секој пат кога ќе застанев. Не дека имаше 50 коли пред мене си стоев од кејф.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
па што не и го свирна? :)

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
Стара беше. Над 50. ;D