зашто да правам нешто што ти сакаш во моја кола?
Не мораш, 20 пати ти повторувам. Само застани да се симнам и праи си што сакаш.
тоа не те сваќам...
Не сфаќаш дека мојата безбедност ја вреднувам повеќе од твоите возачки навики? Е аман бе, па не е тоа толку тешко за сфаќање...
стварно си комплициран чоек.
Напротив. Тоа што го барам е многу, многу едноставно. И врзувањето И застанувањето се многу едноставни работи.
во твоја кола ко ке седнам моеш слободно да ми кажеш или врзи се или ке те симнам, па мое е да бирам што ке правам. ама во моја кола... тоа малку потешко...
Е што, ќе ме киднапираш? Ако ти кажам да застанеш да се симнам, мораш да го сториш тоа. Иначе е противправно лишување од слобода, што е кривично дело.
Јас нема да отворам дебата за врзувањето во твојата кола. Нема да те убедувам ништо (тоа тука на форум ќе го правам, не кај тебе у кола). Само ќе ти кажам „или врзи се или застани“. Просто ко пасуљ.
Ја лично не викам дека Филип не е у право со тоа што го кажува. Превише ми беше „принцеза“ настапот као „врзете се или се симнувам“, што после он го преправи постот и рече дека не напиња да се врзуваат сите (што ми е малку тешко да поверувам, ама ај
), туку дека ако не се врзат, он ќе си бара чаре. Fair enough.
Велештрумф, која е разликата меѓу црвеното и зеленото? Јас го едитирав постот, но не сменив ништо суштински.