А да го блокираш ти како он што ти прај тебе ?
и јас би вака... ке му се залепам со совозачка врата таман да неможе ни клуч у брава да тури...
пред 5-6 дена го блокирав комшијава од паркингот позади зграда.. имаме паркинг за кој си плаќаме. и има точно обележано кој каде. тој мајмунот до на жена ми колата се паркира поише пати, со лепење со сувозачката врата. неколку пати го опоменав и неколку пати ми одговори дека не излегол од неговото поле обележано... ме наQрчи ептен пред некој ден... пак се залепи да неможе жена ми да влезе во кола, а она е бајаги потанка од мене... зимње и двата шлепера му ги турив околу неговата кола, се качив дома и чекав да фатам сеир... дојде, се врткае, се трткаше, почна да врти на телефони... излегов на тераса и му свирнав: има проблем комши? ееееј.. абе се брзам, си ме блоокирал... незнам брат, моите коли не се излезени од полето... се пошутка уште 5 минути, зеде низ гепек си влезе во кола... ај да видиме сега дали пак ке го направи истото... следно блокирање од него, пак ке му го направм истото ама овој пат и бмв-то или комбето ке му го турам пред него. излагање аш... имам јас возила уште, ке му ги остаам 5 дена да не мрдне од тука... со сељак, само на сељачки начин, а легално. да неможе да викне пајак служба, пошто нели, не излегуваат од полињата возилата...