Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3273153 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #6990 на: 20 Ноември 2013, 20:22:10 pm »
Доста со вакви педерски муабети.земи опни му една васпитна на тоа копилето,кола не чачкај
Убав муабет.Или ке го блокирам и јас него како тој мене,или во краен случај ќотек.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11883
  • Архитект
« Одговори #6991 на: 20 Ноември 2013, 21:49:50 pm »
@Allexxander

Гледај да не правиш никаква кривична работа.
Викни му пајак и ќе го кренат без око да му трепни, па после тој нека си докажува дека не било така.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1959
« Одговори #6992 на: 20 Ноември 2013, 23:49:34 pm »

Вакви копуци ме нервираат и ме вадат од такт. Стубчиња треба да има на 1 метро, па нека се пикне некој. Инаку на Илиндеска, кај Имес.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #6993 на: 21 Ноември 2013, 00:06:45 am »
Crn Merdzo E 220 CDI, si vozi pred mene okolu 80 / 90 na vo Skopje, non stop zboruva na telefon. Edno vreme podnamali i gledam zjapa u telefonot najverovatno posto glavata mu bese navednata. Povozev taka zad nego kratko i zemav poleka da go minam posto uspori dosta i zad mene se stvori kolona. Taman dojdov nekade do pola negova kola, pocna da vleguva vo mojata lenta. Ide na kaj mene gotovo ke se udrime. Kocnica i na sirena, i naednas ispravi, pocna da santra levo/desno, izgubi malku kontrola i ja uprai nekako. Zastanuva na slednite semafori, otvaram prozor od sovozacka strana i on otvara i mu vikam, da zemes toa telefonot u gazot da si go napikash, za 5 santima ke se napraevme jok. Izvini decko, izvini, se zanesov u telefonot.

Ako ne se izvineshe, izleguvav od kola i dve vaspitni po keljavicata ic ne go ebam!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #6994 на: 21 Ноември 2013, 00:16:37 am »
Многу строг бе ти чичко Спортекс...
Ја обично кога ќе згрешам и ќе ми застанат на расправија им викам да не јадат гомна и до сега никој не ми искочил да ми удира васпитни :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 397
« Одговори #6995 на: 21 Ноември 2013, 00:44:05 am »
mn se nerviram na kruzniot tok kaj katolicka crkva znaci ima lugje sto ne znaat koj ima prednos a imaat 1kvadrat znak pred niv ...denes negde nakaj 7 ipol 15 za 8 si vozam od kaj treska prema centar i sea vrtam na kruzniot tok i gleam edna 206 uletana od kaj posledna 23ka ide i kao so vrtam ja go gleam ne go glea znakot a mene me vide i misleshe ke mu zastanam da go pushtam  ...ide on idam i jas i koa vide deka ne zastanuvam pocna da koci se izlizga preku tie gumenite edvaj zakoci zamalce u trotoar ke akneshe ....znaci od koza me vadat takvi

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #6996 на: 21 Ноември 2013, 00:49:07 am »
Добро бе ќе пазам друг пат....

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #6997 на: 21 Ноември 2013, 00:52:02 am »
cim gledam nekoj nebezbeden sfiiiiraam!!!  zavrsi kulturata otkoga edna zena u SUF na avtopat nakaj aerodromot ke migo zemese zivotot...  :'(  :-*
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7789
« Одговори #6998 на: 21 Ноември 2013, 03:43:53 am »
батко кој ладно си го оставил автомобилот пред семафор во лента за движење, па ти мора да чекаш да се отвори семафорот за средната лента, за да можеш да го зајдеш преку средната лента, иако во лентата во која е застанат тој, ти свети зелено, но ти мора да чекаш.

Не би му пишал казна на таквиот, туку зимање дозвола на едно 5 години, и демолирање на автомобилот во негово присуство.

Затоа што тоа се коси со секој здрав разум и не гледам разумно оправдување на неговота постапка, да паркираш автомобил 5-7 метри пред семафор во лента за движење.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #6999 на: 21 Ноември 2013, 09:00:36 am »
Доста со вакви педерски муабети.земи опни му една васпитна на тоа копилето,кола не чачкај
Убав муабет.Или ке го блокирам и јас него како тој мене,или во краен случај ќотек.

Каубојските времиња завршија. Ќе го удриш ама дебело ќе го платиш тоа.

Отсутен Anton

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 825
« Одговори #7000 на: 21 Ноември 2013, 09:40:15 am »
mn se nerviram na kruzniot tok kaj katolicka crkva znaci ima lugje sto ne znaat koj ima prednos a imaat 1kvadrat znak pred niv ...denes negde nakaj 7 ipol 15 za 8 si vozam od kaj treska prema centar i sea vrtam na kruzniot tok i gleam edna 206 uletana od kaj posledna 23ka ide i kao so vrtam ja go gleam ne go glea znakot a mene me vide i misleshe ke mu zastanam da go pushtam  ...ide on idam i jas i koa vide deka ne zastanuvam pocna da koci se izlizga preku tie gumenite edvaj zakoci zamalce u trotoar ke akneshe ....znaci od koza me vadat takvi
Добро бе ќе пазам друг пат....

сериозно се погодивте двајцата ова да го направите? или се заебава DarthJe5us?
Jay Leno: Racecar driving is like sex. All men think they are good at it but...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #7001 на: 21 Ноември 2013, 11:06:26 am »
Се зезам ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #7002 на: 21 Ноември 2013, 19:29:25 pm »

jep....mene veke me prijavi eden sto go nokautirav .... nema svedok a jas imam deka ne sum bil tamu vo toa vreme pa ke vidime....

Каубојските времиња завршија. Ќе го удриш ама дебело ќе го платиш тоа.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #7003 на: 21 Ноември 2013, 19:33:33 pm »
Самото трчањепо судови ке те побудали. Па плаќај адвокати, нервирај се, број влакна по јајца и барај бело влакно у црните.

Ете јас имам проблем. Бевме на суд што бевме према пријавеното, државата ме гонеше. Па платив одвокат и му го отфрлија случајот. Еве сега приватно ме тужи. Па пак трчај по адвокати ебавај се со миљон ствари.

Жими се би идел да му кажам еве ти бате удри неколку пати само немој да замараш веќе. Не делете такви лоши совети, нечини. Се надевам го правите од незнаење.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #7004 на: 22 Ноември 2013, 00:59:20 am »
Многу строг бе ти чичко Спортекс...
Ја обично кога ќе згрешам и ќе ми застанат на расправија им викам да не јадат гомна и до сега никој не ми искочил да ми удира васпитни :D

Mozebi ne si naletal na vistinskata licnost ! Treba pocesto da gresis ! ;D

A Seljak kako karakterna osbina ne mozam da podnesam! Tolku !