Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3287382 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Миле има три коли, ќе го тепаат ако ги стаи сите три на паркинг пред зграда.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
пс. На пиво кога ќе ми дојдеш?
Другата недела :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Sabajlevo site 3 lenti kaj Kontinental zatvoreni...prosecna soobrakajka dve koli so mikser...
Site tri lenti zatvoreni..
Site tri lenti...
Site tri..
Site...

Redica do Petrovec se napravi.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Sabajlevo site 3 lenti kaj Kontinental zatvoreni...prosecna soobrakajka dve koli so mikser...
Site tri lenti zatvoreni..
Site tri lenti...
Site tri..
Site...

Redica do Petrovec se napravi.

И до Александар палас.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Abe cajkanite veke kaj sto nema da se napravat pari ne se zamaaraat mnogu mnogu, moze da pukneme cekajki im e gajle. Ke se macat sega na semaforite da te prenasocuvaat nakaj zelezara ili keramidnica...
Sega denovive OoopP platickata i stigaa, pravo za Grcka naodmoorceee. Prikaznite se edno a sistemot e drugo, se za parii ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Иако убиле човек, добиле само две години затвор

Откако помина само една година од убиството на тетовецот Крсте Стерјоски, кој починал откако бил претепан до смрт од двајца свои сограќани Албанци, неговите роднини и пријатели денес протестираа пред Основниот суд во Тетово поради малата казна кои ја добија напаѓачите порари ово громорозен чин.
Од судот несакајќи да кментираат за казната, само приложија информации за пресудата, според која  браќата Луис и Фарук Биљаљи, се прогласени за виновни за нанесување тешка телесна повреда со смртни последици и осудени на вкупно четири години затвор.
Инаку, Крсте Стерјоски почина во јули минатата година, откако браќата го пресретнале во близина на неговиот дом и го претепале. Тогаш се шпекулираше дека претепувањето било поради паркинг,  но вистината се уште не се дозна.

http://puls24.mk/makedonija/vesti/iako-ubile-covek-dobile-samo-dve-godini-zatvor?fb_comment_id=fbc_677703882243475_34649605_678079628872567

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Soobrakajka na rekord, haos e ... Ako namerava nekoj navaka dase dvizi, barajte druga ruta :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Не знам што е смешно толку...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
говнари кои ми се убацуваат у лента од споредна улица,а ме гледа дека сум убрзан со веспата и после се влече ко пичкица некоја највеча.сите до еден да ги мочам!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
More edna terka so bicikil ke ja kacef na hauba denes, na semafor so tocak na sred lenta mi uleta... Zatoa sekoj den umira pu eden vo soobrakajj

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Soobrakajka na rekord, haos e ... Ako namerava nekoj navaka dase dvizi, barajte druga ruta :D

Ништо страшно, кола и моторче.../ Чекаа увидна, и двете ленти блокирани.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8

Ништо страшно, кола и моторче.../ Чекаа увидна, и двете ленти блокирани.
hmm devojce bilo na motorcetoo...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
А шо дека било девојче/женска/жена,шо е споменатото помалку од останатото,машко,маж,дете и сл.?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Штипјани денеска :), еден пред мене се учука во едно Кашкаи после Близнаци во Аеродром и друг интелегентен дечко со ШТ табли се враќаше на автопат(ск-ве) во рикверц за да влезе на паркингот кај чешмичето, кое изгледа го промашил од прва.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA