Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3283034 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
opasnosta koga i devojcinjata ke se kacat na motorce e uste pogolema... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
некој шупак ми ги украл металните капачиња од ѕиваните. да му се искршат бандашите на кој шо ги има ставено мме

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
говнари кои ми се убацуваат у лента од споредна улица,а ме гледа дека сум убрзан со веспата и после се влече ко пичкица некоја највеча.сите до еден да ги мочам!

denes mene edna stoka na ilindenska kaj fontana stoi ceka,ceka,ceka jas na 100 metri od nego i zaletan onaka so kinezon 65 km  koa mu nabliziv na 10 metri od nego izlaga frikot onaka lajt se klanka legnal na sediste mobilniot izmegju vratot i glavata bosanska i onaka navalen na sediste moze i damu bese skrseno sedisteto neznam uste rakata mu falese nadvor dasi ja drzi lajsnata ..bitno bese BMW ..mi sece pat se uklucue na ilindenska i se vlece kako srevo..lele sve doma zensko sto mu seta mu iznarediv i sve sto kemu se fati za kvaka na vlezna vrata...gomnar gi usvitev plockite od kocenje  radi nego posle dur se uletam pak 65 km ke doam vekje do MI-DA

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Samo zaletuvajte se vie so toa motorcinjata...
Krivi ne krivi na kraj vas ke ve sostavuvaat u bolnica...a ne idiotot koj so kola vi presekol pat na koj vie ste vozele zaletani...

Na drugar moj mu dojde pamet..otkoga 3 meseci jadese preku cefka bidejki vilicata mu ja strafeja nazad.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Vcera vo taftalidje 2 kaj Bratstvo,Taksist udri vrtejki levo edni momci so svetnato ubavo srebreno Punto, momcite odele pravo,
toj levo i gi sotrel,krilo,vrata,branik, bogami sigurno 1000-ce ne gi pere.
Zena mi iskoci pa koga go fati taksistot, pa ti normalen li si? Kjor li si stoko edna taksisticka?
Stvarno, ona da e djandar mislam deka i kje gi tepa takvite stoki od vozaci.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
p.s. Ona ednas brkase po Partizanska Autobus, posto i go skrsil retrovizorot kaj Josip Broz.
Autobusot od Kondovo, ona mu prasekla pat posto go stignala na Partizanska, diganje rucna, vikanje policija,
pa mislam uste ALFI sto ne se umesale.
Na kraj i go platija retrovizorot u cash,(tie od Kondovo), a policajcite vikale, aman ako ne nie kje ti go platime. ;D ;D ;D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Алал да и е

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
@Alfista, sekoja cest na zenati!!!
Edit: Trebala da gi zede parite od Dzandarite, posle da im objasni deka za niv e ova nesvatlivo so vecerna skola se 200%!!!
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
коли, коли и коли .......... испаркирани сегде ела помини :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Потребно е само соодветно возило за низ град.
Секогаш паркинг, никогаш во гужва да заглавиш.  :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Samo zaletuvajte se vie so toa motorcinjata...
Krivi ne krivi na kraj vas ke ve sostavuvaat u bolnica...a ne idiotot koj so kola vi presekol pat na koj vie ste vozele zaletani...

Na drugar moj mu dojde pamet..otkoga 3 meseci jadese preku cefka bidejki vilicata mu ja strafeja nazad.
kazi mi na ilindenska koa vozis  dali se vleces ili si teras pravo znaejki deka sve ti se semafori zeleni i deka si imas prednost...
e sea nekoja stoka  skopska ili moze i dae od drug grad keti se izbaci zborejki na mobilen nakriven na sediste..
kolegata moj pre daja prosirat ilindenska  si vozi i od kaj hempro mu se izbacue tipce ja sece ilindenska popreku  ovoj koci ama dzabe podvrnato nemase kade  stranicno go opna muja prekrsi cela kola..izlaga toj kuka lele kolata mija iskrsi ovoj mu vika tek sea i gazeto ke ti go izgoram  mamiceto keti go rasplacam..odma policija,na sud go tuzese za pretrpen strav i ostali gluposti...kaj muja naprai kolata i osteta mu zema  plus...taka samo za takvite gori gi posteno rokaj neka plati sve zivo i divo

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
Во центар кај плоштад кај комерцијална дива лига ,нид знаат кој ни каде возат...:@

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Тревници се полеваат од 00:00 - 04:00, а не од 07:00 - 11:00 ...

У истиот период комунална хигиена треба да ги чисти улиците..

Моменталното работење ги уништува тревниците.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Тревници се полеваат од 00:00 - 04:00, а не од 07:00 - 11:00 ...

У истиот период комунална хигиена треба да ги чисти улиците..
Не постои поголема вистина од оваа.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
некој шупак ми ги украл металните капачиња од ѕиваните. да му се искршат бандашите на кој шо ги има ставено мме

Еееее, јас одамна се откажав да ставам нови метални, едноставно постојано ми ги крадеа! Си ставив пластични и сега сум си мирен! ;D