Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3295171 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
na koe mesto toa? i jas isto se da im E***
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Позади олимписки кај куќите, има простор што не е асвалтиран и во таа куќа живее кумот мој.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Арно ни е нека не дуп*т како сакаат!

Зошто од другата страна на вардарот пајак не дига, зонско нема?
Народот се БУНИ!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
не се буни никој таму... без гајле... таму ако се спомне зонско само уште на местото на спомнувањето се вади калашњиков за да се реши проблемот уште во корен... и сите само лаеме тука, збориме, напаѓаме, негодуваме а утре идеме и си плаќаме... така да помирете се со фактот дека тоа е тоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
Позади олимписки кај куќите, има простор што не е асвалтиран и во таа куќа живее кумот мој.
abe zivi lesinariii... kako im e obelezen togas parkingot na zemja? samo so zeleniot znak na park.opst.cent...? 

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Слушам зонсково во скопје ви било закон. 40 саат?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Имаме и 100-ка саат....
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Ехе, па уште ако забораиш од пратиш поруче за крај, може и 350-400 денари да ти дое вкупно.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Bez mnogu nervozi i petelenje.
Vozete bezbedno i otvorete oci.

Богами, вчера под дејство на алкохол за малце ќе опалев еден голф кој прописно си застана на пешачки.

Колку и да е сигурен човек и убеден дека алкохолот нема да влијае сепак не смее ниту да помисли да седне зад волан.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Наполно се сложувам. :(

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
e da, Englezite voveduvaat kazna ako go kocis soobrakajot vo pobrzata (levata) lenta... ;)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Toa секаде е така, бидејќи е опасно! Истото важи и за магистрални патишта ако се влечеш онака-крузаш... На семафор ако не тргнеш одма на зелено-исто казна ( и во Хрватска е вака веќе одамна) и тн. Како што е опасна брзата, така е опасна и спората вожња. Како викаат: Или плескаш или ќе те плеснат  :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Тоа јас го зборувам цело време. Страшно е навистина.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Мене па ме нервира дека не сака пајак да дојде кај мене на улица, а јасно си пишува само за возила со налепница од ул.Таа и таа.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Баш вчера забележав, а доста често се случува ова на паркингот кај лептокарија што стварно понекогаш ме нервира.
Еве на сликава подоле, сите знаете, кај што е зелената стрелка се влегува, а каде што е црвената стрелка се излегува.
Доста од возачите влегуваат на паркингот од каде што е излезот, односно црвената стрелка и многу пати знае да се закочи влезот и излезот од паркингот од некои паметни.
Баш вчера тоа се случи, јас влегувам од кај зелената стрелка, и тука нешто подоле од зелената стрелка имаше кола со 4 жмигавци застаната, а од таму од паркингот излегува кола, и додека ја почекав да излезе, мангуп доага и сака да влезе од кај црвената стрелка и нормално се закочи сообракајот.
Страшно некогаш знае да ме нервира тоа.