Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3465891 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Па уште ако му дадеш малку пари се лути, као да има повеќе!!! МАТЕР ИМ ЕБАМ БЕ, НИКАД ДА НЕМААТ ТАКВИТЕ!

Еднаш кај Тинекс кај Кланица немавме ситно со другаров и им давам на циганчињава околу 5-6 денари (по 1-2 денари монети) и зема ги ФРЛИ НА ЗЕМЈА, дојде другото циганче, ги виде и не ги зема!

ке ги фрли на земја? па ке му поделам и по некоја клоца одпосле... ке фрла пари на земја...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7228
Што убаво беше викендов за возење, плус и паркингот кај лептокарија празен.

Него ме нервираат циганчињата на раскрсниците кои не се разбираат од збор коа ке им речеш да не ја перат шофершајбната, тие одма со тоа сунгерот. Ама затоа уште пред да застанам си пуштам брисачи да знаат дека неможе да перат кај мене :D

ја имам боља тактика... ке застанам на 2-3 метра од тој пред мене... кога ке дојде до кола и ке ги крене тоа сунгерот и четката, гас и останува позади мене...

Пробував и ја со таа тактика и тоа на 10 метра пред тој застанував и коа ке ми дојдеа до предница нагло гас и се лепев до тој напред, ма јок, трчаат по мене :D
Затоа само брисачи ке си пуштам и свакаат дека нема што да бараат. Некна кај рамстор еден ми вика, де бре шефе за 10 денари ке ти го перам шофершајбната ;D

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
подобро така му дади 10 денара и нека не ја пере.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30721
    • CARclub.mk

Кој и да му ја ставил шепата, браво.

Тоа што возиш Масерати не ти дава право да бидеш буљаш и да не платиш зонско, и уште да се натопориш на две паркинг места.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45089
  • Il Moderatore
Јас да сум власт и би му го одзел масератито и би си го поклонил сам себеси :D

Секако - го поддржувам потегот на канџарот! :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ако некој има да плати за зонско тоа е он,а знаејќи го него секад застанува на кратко по вакви места,така да плаќањето не му е обавезно..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16800
  • Keep it 100

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Me nerviraat Skopcascishcava, cim malce dozd padne se ukocuvaat u soobraksj ko nestu u gz da im ima flezemo €*%},!£€€!...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
^ Никако да се најде средина, или возат ко мрднати мислејќи дека доле е ептен суво и имаат феноменален грип или се влечат ко црева мислејќи дека е срмзнат асфалтот и има снег.

@Zero, масератито е на сефер или кавадаречкото?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55291
  • Махер
^ Никако да се најде средина, или возат ко мрднати мислејќи дека доле е ептен суво и имаат феноменален грип или се влечат ко црева мислејќи дека е срмзнат асфалтот и има снег.

@Zero, масератито е на сефер или кавадаречкото?
Ama generalno se vlecat. Toa e in part zatoa sto vozat so brizaci od 110 denari stari 10 godini, so smeneti metlici pred 6 godini.

Присутен FiLo

• Легенда
А да не правиме муабет ако на вакво време возиш побрзо каде што улицине со брод треба да ги поминуваш, ти дојде вода до свекици, е тогаш ке те прашам што корист имаш ако брзаш на вакво време.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
никој не те тера да брзаш,вози исто како и на суво

Присутен FiLo

• Легенда
Сеа се вратив од работа, никој не се влечеше, сите си го фативме зелениот бран на партизанска. На огњан прица врие од вирови, таму да возам исто како на суво ? На суво кога е и коа нема никој тепам 70-75 на огњан прица, па види сеа ти дали е исто и на вакво време, каде што има и луге кои одат по тротоарите.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ne zborime znaci brzo da vozat na dozd, normalno da si vozat 50-60 vo centar nema nikakvi ezera i da ima so na taa brzina ...  :-\
edit: ako mu e straf se trgne vo desna lenta pa neka puzi 30-40 mislam  ::)

ps: na Eurosport WTCC se gleda...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Присутен FiLo

• Легенда
Еве ти викам, на партизанска сеа околу 10-тина коли бевме, сите нормално возеа, никој не се влечеше.