Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3465884 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Noga bosa na saltabla muka nema :D

аутоматик бе... ја да можам мојава нога низ прозор ке ја извадам да се луфтира, кога го возам автоматикот... туку немам место, а овој во бусот има место... :)

се зезам бе... по ропачка работа од ова нема... можеш човекот од село да го извадиш  да го донесеш во град, ама селото од човекот никад не го вадиш со ништо...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30721
    • CARclub.mk
Ја ова фино би го пратил во ЈСП.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2168
Ја ова фино би го пратил во ЈСП.
На приватен бус ми личи дека е, а не на јсп

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Не може да прати у ЈСП, пошто автобусов е 20ка, а ЈСП немаат таква линија. Приватњак е.

Иначе ме изнервира дупната гума у 3 сабајле. Па ајде кичми се со дизалицата ко нездрав.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55291
  • Махер

Дечки со камиони со дрва си крузаат лаганица кога сите се враќаат од охрид. Лабавко.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7769
  • French diamond
Не се криви тие со камионот, криви се тие зад него. 200 прилики имаше да претицат еден по друг, ама има од овца по овца.

п.с Посерем ви се дикетно у свирку  ;D Зарипната е

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Свирката, како и звучната изолација во Фиестата е на НЕЗАВИДНО ниво.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6215
  • 69
Чиста работа
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
да си имаше v12 twin turbo па да немаше потреба од клипчево

купи си type-r свирка од ауто лидер 1 000 000 пати е подобра од оваа

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Еднаш годишно ја вазам колава, не планирам да ја модифицирам свирката. Едино фолии може да добие.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7769
  • French diamond
Сега ме изнервира едно плаво курвиште, со Tucson... стој на црвено на раскрсница и ќе врти лево, а таму на патот застана едно куче кое поминваше и се сврте назад се лижеше, чешаше праеше нешто. И ова курвиштето тргнува на зелено го гледа кучето дека стои свртено т.е не гледа дека иди кон него и директно со тркалото во него, го изгази  >:( >:( Ми дојде да ја извам за то косиштето и да ја пикнам јас неа под тркало, племето неписмено глупо курвинско да му го е*ам !

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7228
Што убаво беше викендов за возење, плус и паркингот кај лептокарија празен.

Него ме нервираат циганчињата на раскрсниците кои не се разбираат од збор коа ке им речеш да не ја перат шофершајбната, тие одма со тоа сунгерот. Ама затоа уште пред да застанам си пуштам брисачи да знаат дека неможе да перат кај мене :D

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30721
    • CARclub.mk
Не си им доволно страшен. :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Me изнервира кумановка (ку таблици) во голф четворка на Кочо Рацин... Поминувам улица на пешачки со син ми за рака, она улетана у лева лента. Ние више на сред булевар, а она не само што не застана - не ни прикочи! 5 метра пред пешачкиот и мораше со нагли маневри (се слушна потчкрипнување на гуми) да не избегне. Дур го правеше тоа, ми фрла поглед у стилу „абе ти нормален ли си“, демек ја сум крив што проаѓам на пешачки.

У принцип не удирам женски, но за еден краток момент добив огромна желба да направам исклучок.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
женско не се удара

туку се тепа