Јас само ти кажав дека ке возам порезервирано после, зашто ми се случи еднаш лани од факултет се вракав, а вака врнеше, истураше, и од новото веро према градска болница кога идеш, пешак ни 5 ни 6, ме гледа дека идам, а со 40 возев, си поминува, око не му трепнува. Одземав само гас, и гледам на моторно нема да дозастане, стиснав на кочница и цела кола се пролизга, се занесе, на 1 метро од него застанав.
Ја на тоа ти алудирам, порезервирано ке возам, а сеа што ти се нервираш што некој ти вози поспоро, сум ти рекол, пак ке ти речам, левата лента, нагази гас и готово, што мора да се секираш за тој дали вози 5 или 10 на саат.
Опасно е, на 45 можеш да заспиеш. Замисли си ја брзината 45 во масерати кватропорте (на пример)!!! Ќе се чудиш дали колата работи и ќе се убиеш од плачење зошто ја мачиш.
Сигурно од лисиче до кисела вода ке заспијам со 45 ако возам
Не возам масерати, возам опел кој при 45 км со 3 комфорно си го возам, ни трокира ни ништо.
Тоа масерати, само во 1 брзина ке го ставам, евентуално 2, и самото без да давам гас ке си оди, значи со лер гас ке си оди и воопшто нема да се мачи