Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2911920 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2610 на: 13 Октомври 2012, 17:20:21 pm »
@Sale
Сале ич нека не ти дреме, викни си пајак и ајт у пизду матер, стока да е ќе разбере, ама сељак е категорија на лица со виско развиен степен на дебилизам.

Како ја дефинираше категоријата сељак ме натера да се згазам од смеење..

BTW кога станува збор за првата лента односно скроз десната лента на булевар Партизански Одреди...
Во Белград на пример во последната лента освен автобуси, тролебуси и линиски такси нема право никој да се движи...Претпоследен пат кога бев таму, чекав 45 минути да го поминам мостот, па сакајќи да се направам паметен и да се престројам у крајна десна лента пошто бев со уште еден човек од Белград застанав на неговото викање НЕ!!!
Казните се огромни, а на секој 500 метра стои сообраќаец, така да нема шанса да куртулиш...Така да со градски превоз никогаш нема да закасниш, а со кола ке си чекаш. Овој систем функционира и во други западни земји, конкретно го има во Австрија-Виена, Париз, и уште неколку други огромни градови каде што има многу сообраќај. По ново, во Минхен ако сакаш да возиш кола и ако си странец или не си жител на Минхен плаќаш дневна вињетка од 20 евра + паркинг каде што ке се паркираш...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #2611 на: 13 Октомври 2012, 17:22:48 pm »
Сале, не туку ми го споредувај Скопјево со Белгради, Минхени пичке мајчине да не дојдам и да ти ги тргнам керамидките од пред врата :D :D :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #2612 на: 13 Октомври 2012, 17:28:54 pm »
Јас имав железо (подвижно ступче) пред врата 15 години... Ми го украдоа цигани пред некоја година - и од тогаш имам саксии.

Поука- не ставај железни ствари. :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #2613 на: 13 Октомври 2012, 17:35:37 pm »
Неможат да го извадат :D
Бетонирано е, едино со шмишајбна...

@KimiR
Добро бе брат :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2614 на: 13 Октомври 2012, 17:36:12 pm »
Добра поука, иначе јас наскоро на оградата ќе си монтирам прскалици и едно буре стар глицерин. Прскалиците на тајмер ќе си бидат на секои 15 минути по 2 минути ќе прскаат. Целиот овој систем ќе биде убаво образложен и обележан на една табла па нека повелат да се паркираат.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #2615 на: 13 Октомври 2012, 17:46:38 pm »
Добра ти е идејата...За размислуввање...хаха...Само да не се погоди ти коа ке поминуваш да се укључат прскалиците па да наебеш?

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2616 на: 13 Октомври 2012, 17:47:38 pm »
Тоа се дигитализирано ќе биде со чипови ау САЈ-ФАЈ :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #2617 на: 13 Октомври 2012, 17:56:39 pm »
Он коа ќе поминува нежно ќе прскаат, ќе потпрснуваат што би се рекло :)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #2618 на: 13 Октомври 2012, 17:59:58 pm »
SaleSk
Земи компресор и почни да си ја фарбаш оградата, убава шара ќе излезе на корсата.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
« Одговори #2619 на: 13 Октомври 2012, 18:04:14 pm »
Хахахаха...Штета што заврна, нема да ја лета бојата... :)))

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #2620 на: 13 Октомври 2012, 18:28:28 pm »
Имам електрично компресорче од оние чкартните од Мр Бриколаж, неупотребено! Го изнајмувам во замена за сеир и кафе ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2621 на: 13 Октомври 2012, 18:31:07 pm »
Уффф имам јас за него тесна дизна што пљука на далеку може да ја дадам за сеир :)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #2622 на: 13 Октомври 2012, 18:48:56 pm »
Прво речи и, комшивке деновиве ќе ја фарбам оградата, тргнија колата... Ако не ја тргне, прскај си.... ;D ;D ;D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #2623 на: 13 Октомври 2012, 18:55:51 pm »
Нема више што да и` кажува. Се` е кажано. Сега само треба да избере убава темна нијанса за ограда.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #2624 на: 13 Октомври 2012, 19:01:19 pm »
Таман ќе и одговара со хулахопката после.