Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Типци што не им се чека 30 секунди на семафор, па се прават паметни и ја поминуваат раскрсницата вртејќи десно, па со сечење на споредната улица, продолжуваат право на главната, користејќи зелена десна стрелка.И шо сеа, ги зае*ав сите, јеа рајт.
Колку учесници во сообраќајот имаме изнервирано НИЕ?Ако го дознаеме одговорот на ова прашање,темата нема ни да постои
П.С. НАЈВЕЌЕ МЕ НЕРВИРА КОГА НЕКОЈ КОЧИ НА АВТОПАТ. Е во тие моменти сум во состојба да заколам човек, со кључ за тркала! Не постои нешто што повеќе ме вади од такт.
^^^preventiva...Цитат: Mase на 10 Септември 2012, 23:34:44 pmТипци што не им се чека 30 секунди на семафор, па се прават паметни и ја поминуваат раскрсницата вртејќи десно, па со сечење на споредната улица, продолжуваат право на главната, користејќи зелена десна стрелка.И шо сеа, ги зае*ав сите, јеа рајт. SEKAT GO KORISTAM OVA...btw fala na komplimentot
SEKAT GO KORISTAM OVA...btw fala na komplimentot
Цитат: google на 11 Септември 2012, 10:31:51 amSEKAT GO KORISTAM OVA...btw fala na komplimentotНа кој јазик е ова?