Вечерва за 15-20 мин. возење или 10-12 км поминати три пати ме извадија од такт,и три пати му отерав се женско во фамилијата во 20000 пи-ки мајчини.
1.Такси кое да заобиколи паркирано возило во негова лента не застана да ме пропусти мене туку навлезе во моја лента а со тоа морав нагло да кочам,па одма по него уште едно такси така помина.
2.За неполни 10 метри од горе наведената случка,такси излегува од паркинг и се уклучува на улица без да застани и да провери дали идат возила,пак морав нагло да кочам ,па типот фино лепо застана на сред улица,се врати наназад во паркингот,кој го знае што правеше,и него се по список.
3.Паркиран скопски бел пасат цц од најновите во моја лента на улица пред сендвичара,типот со сендвичот во рака ме гледа дека го заобиколувам овој ниту се прилепи до колата туку фино лепо си ја отвори вратата а јас веќе навлезен во заобиколувањето и пак нагло кочење на 1 метро од отворената врата,а типот,вајда скопјанец беше ниту го знам на фаца ниту колата ја имам видено дури зачуден зошто му свирам и му редам пцовки,а се гледаше татино галениче,и сега ми е криво зошто не му ја собрав вратата,па да лекарско за претрпен страв и приватна тужба.
И по ваквите испади кои ги има се почесто,се повеќе ми се врти во глава да купам некој фијат 1500,пз или москвич и да кршам се што мисли дека господ го држи за јајца и си вози по негови правила.