Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2899190 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2280 на: 09 Септември 2012, 15:30:38 pm »
Мене колата пајак ми ја собра за курово здравје.
Пак?!

Цитат
Зад него полицаец со скутер и тој полукружно и му се пушти на аудиво и од кај што бев јас видов дека аудито даде жмигавец да застане. За неполна пола минута мисе пали мене зелено и тргам. Кога дојдов докај нив го затекнав полицаецот како му вика чао пријатно на аудито и си заминува. Ни казна ни ништо.

Па пичка му материна, како после да не побеснеш од нервоза. Брз беше џандарот иначе толку бев наоштрен што ќе му испцув све живо и диво и ќе го оберев бостанот....

All cops are bastards, bloody doughnut eating organic washing machines. Fucking idiots....

C'mooooooon :D Брз бил?! :D :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2281 на: 09 Септември 2012, 16:23:36 pm »
Мене колата пајак ми ја собра за курово здравје.
Пак?!

Јок. За тогаш зборам, за непостоечки прекршок. А овој на црвено поминува и директно загрозува безбедност во сообраќај и не го казни.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2282 на: 10 Септември 2012, 19:08:04 pm »
Не дека нешто ме изнервира, али темава ми се гледа ко најприкладна.

Имено пред некој ден зимајќи фамилија на пут до дома Бутел > Чаир > Бит Пазар > Центар имав прилика да се пробам со три генерации на Голф..

Првиот беше со Голф 5 и се пуштивме од семафорите Кино Бутел према Чаир, падна првиот фелер ваген доста брзо, сигурно беше најслабиот дизел, после некоја минута на семафорите кај Мавровка лево од мене беше паркирана црвена 3 ка со тежок бодикит, силна музика ( неразбирлива за мене ), тргнаа дечкиве агресивно, толку ми требаше, опнав еднаш до 7000 обртаи и нормално повторно прв до наредните семафори кај џамбо, дечките и покрај лошиот вкус за тјунинг и музика ме поздравија со осмех и дигнати палци. Но сетоа тоа го следел типац со бел голф кец кој негде карши џамбо тргна да ме тица притоа испуштајќи чудни звуци, ја веќе бев со шалтерот во 4 та на некој си 2500 обртаја, крузинг шо би рекол Симо, возам така но испровоциран почињам да стискам на гас ( бај д веј сум у средна лента) но голфчево ме поминува од десна крајна лента, такозвана абтобус лента, и ме сече притоа поминувајќи ми пред браник и се избаци во крајна лева лента, ова се деси буквално кај стариот радар, е тогаш следуваше од 4-та у 3-та пуна гас и катапулт, мислам дека дечкото уште стои кај првиот дигитален радар у Скопје...

Дали беше коинциденција, дали луѓево ме прочитале на форумов, незна што е, али некако многу ми се виде за еден ден ;D ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #2283 на: 10 Септември 2012, 19:27:39 pm »
И што те изнервира тука ?  ;)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #2284 на: 10 Септември 2012, 19:29:51 pm »
Ништо не го изнервирало, да се пофали малку ;D ;D ;D

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
« Одговори #2285 на: 10 Септември 2012, 19:31:54 pm »
денеска идам од кај автобуската тифани (ти мобајл) накај мостот со лавовите у последна лента , и таман кај што улицата се приклучува на мостот стар дедо ми се убацува од другата лента директ у мене и рефлексно свртев нагло се поткачив ан тротоар среќа не мавнав у стубчињата , притисокот ми се крена 200 зошто сум спремен да убијам некој ако пак ми напраи нешто на колата ке го стрелам на лице место и после на семафор застанува до мене да ми се извини па го гледам старо деде и ми прдна жал му викам ајде терај работа не е проблем ама пази друг пат >:( >:( >:(

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2286 на: 10 Септември 2012, 19:34:54 pm »
Ништо не го изнервирало, да се пофали малку ;D ;D ;D

Нема врска...

Апла се гледаше дека се дечишта и немаат појма што возат...

Чудно ми беше како се потрефија у ист момент три комада, ова се дешаваше у петок така да ако ми беше за фалење до сега ќе пишев три пути...

Сега можда малце промиливе пишуваат али тоа е тоа, нема лажење.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #2287 на: 10 Септември 2012, 19:45:26 pm »
Види, статистички гледано, тој дел на СК, тешко да е некој друг бренд на кола ;D ;D ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2288 на: 10 Септември 2012, 19:46:36 pm »
...... го гледам старо деде и ми прдна жал му викам ајде терај работа....

jako... jak контекст... ;D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
« Одговори #2289 на: 10 Септември 2012, 19:52:41 pm »
грешка во пишување  ;D ;D ;D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #2290 на: 10 Септември 2012, 19:53:25 pm »
Не дека нешто ме изнервира, али темава ми се гледа ко најприкладна.

Имено пред некој ден зимајќи фамилија на пут до дома Бутел > Чаир > Бит Пазар > Центар имав прилика да се пробам со три генерации на Голф..

Првиот беше со Голф 5 и се пуштивме од семафорите Кино Бутел према Чаир, падна првиот фелер ваген доста брзо, сигурно беше најслабиот дизел, после некоја минута на семафорите кај Мавровка лево од мене беше паркирана црвена 3 ка со тежок бодикит, силна музика ( неразбирлива за мене ), тргнаа дечкиве агресивно, толку ми требаше, опнав еднаш до 7000 обртаи и нормално повторно прв до наредните семафори кај џамбо, дечките и покрај лошиот вкус за тјунинг и музика ме поздравија со осмех и дигнати палци. Но сетоа тоа го следел типац со бел голф кец кој негде карши џамбо тргна да ме тица притоа испуштајќи чудни звуци, ја веќе бев со шалтерот во 4 та на некој си 2500 обртаја, крузинг шо би рекол Симо, возам така но испровоциран почињам да стискам на гас ( бај д веј сум у средна лента) но голфчево ме поминува од десна крајна лента, такозвана абтобус лента, и ме сече притоа поминувајќи ми пред браник и се избаци во крајна лева лента, ова се деси буквално кај стариот радар, е тогаш следуваше од 4-та у 3-та пуна гас и катапулт, мислам дека дечкото уште стои кај првиот дигитален радар у Скопје...

Дали беше коинциденција, дали луѓево ме прочитале на форумов, незна што е, али некако многу ми се виде за еден ден ;D ;D ;D ;D

Џабе, не си налетал на вистинскиот голф :P... Само си цистерна може да ме поминеш ..  :D :D :D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #2291 на: 10 Септември 2012, 19:54:34 pm »
грешка во пишување  ;D ;D ;D

нормално дека е Згрешка, ама па од А до Р на тастатурава има 5 копчиња разлика... не се баш едно до друго па да речеш дека по грешка си стиснал... ја се кладам дека у моментот кога си го пишувал ова си испуштил еден мелозвучен, вруќ и габаритен прдеж... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
« Одговори #2292 на: 10 Септември 2012, 19:59:11 pm »
ццц сеа ми го ј*б*ш памето да се замислам да не било случајно така  ;D ;D ;D
ова беше чиста не артикулација на прстите :P

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #2293 на: 10 Септември 2012, 20:00:18 pm »
а можда и те жигнал стомакот па си помислил да прдам ке ми олесни и така испаднал зборот... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #2294 на: 10 Септември 2012, 20:00:29 pm »
Столицата си знае дали била не артикулација на прстите...