Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632418 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2326 на: 14 Септември 2012, 13:23:50 pm »
Ете јас ги послушав и си купив автомобил.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #2327 на: 14 Септември 2012, 15:24:24 pm »
Овие прајмтајм се праат нешо као њуз.нет? Нека одат, малку на север да поучат ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
« Одговори #2328 на: 14 Септември 2012, 20:58:45 pm »
Па и нема да е баш дека ме изнервирало во сообраќајот, али еве...Ајде во молам помогнете ми некако. Што да направам, а да не одговарам? Порано додека немав врата а имав влез да речам помошен за да може материјал да се внесува во двор, кога ке им речев да не ја оставаат колата ради тоа што материјал, мајстори итн ке доаѓаат, добивав одговор дека ке ја тргнат колата и да ги викнам...Неколку пати ги будев во 6 саат и не помагаше...Повторно иста песна...Ги замолив да внимаваат како се паркираат и дека не сакам да ми го блокираат влезот во двор...Но бидејќи имам две капии, они изгледа си врзале во крпче дека ако ми ја затворат едната, јас преку другата капија ке влезам...
ШТО ДА НАПРАВАМ а да бидам во право, без да одговарам? Више не ги молам...Ке земам ке им ја врзам колата со сајла и ке им ја одшлепам до Вардар, жими све...Или ке земам ке им се посерам на хауба и шофершајбна, а со гомна и кваката ке им ја намачкам...Кретени од народ....

Со убаво кажано, да не се разберело...А притоа има оставено пред вратата даска за да не ми го блокираат влезот...И Џабе...Да се расправаш и тепаш ем што не е цивилизирано, ем беља ке си направиш...
Незнам, стварно немам памет што да кажам...
Остај друго...Позади колата има 2 метра ебан слободен простор....Зошто не се вратиле назад???????
А на едната слика се гледа дека можам да влезам во двор, бочно ако се свртам, идиотизам, а количката на детето на глава ке ја качам и ке поминам...Све да им се изнае.......

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
« Одговори #2329 на: 14 Септември 2012, 21:05:57 pm »
Tи си крив. Бутни ја поназад, како знаеш и умееш. Или оди кажи им. Ако не кажеш ништо нема да бидне. Измисли дека треба да внесеш нешто - што било и да ја тргнат. И СЕКОЈ ПАТ ПРАВИ ГО ТОА. Ќе научат. Ама ако си седиш и си викаш „им реков, речено им е“ ништо нема да биде.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #2330 на: 14 Септември 2012, 21:06:43 pm »
Сале бате, јаки живци имаш ти. За ваква работа ја ќе се тепам. Ама најдобра комбинација ти е а викнеш пајак, поготово ако некој повеќе пати истиот го прави ова, нема да му текне друг пат. Ова е срамота, сељачизам прве класе.

Денес за паркинг во црниче пола саат вртев и барав, а со забоболка, на забар треба да идам. Искрено најлесно решение ми беше вака пред врата да застанам ама за среќа не сум ииот. Фала богу.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2331 на: 14 Септември 2012, 21:14:07 pm »
Сале бате, јаки живци имаш ти. За ваква работа ја ќе се тепам. Ама најдобра комбинација ти е а викнеш пајак, поготово ако некој повеќе пати истиот го прави ова, нема да му текне друг пат. Ова е срамота, сељачизам прве класе.

Денес за паркинг во црниче пола саат вртев и барав, а со забоболка, на забар треба да идам. Искрено најлесно решение ми беше вака пред врата да застанам ама за среќа не сум ииот. Фала богу.
Одлична идеја!!! Мислам дека се пријавува во полиција, на во пајак.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #2332 на: 14 Септември 2012, 21:18:37 pm »
Во полиција и јас мислам. А они праќаат пајак. Јас имам пријател во пајак и така ми кажуваше.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
« Одговори #2333 на: 14 Септември 2012, 21:21:37 pm »
Ке им викнам...Решив да не се тепам, пошто еднаш ке оставев еден доселен сељак на место тука пред врата, па ми доаѓаше полиција :))
Живциве на крај ми се, се истнчија како рибарски конец, али мајката му е трпение спасение...
А бе на мечка од планина да и речеш 100 пати една иста работа ке ја научиш, ама ова е дамбетер...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #2334 на: 14 Септември 2012, 21:25:16 pm »
Нема друго чаре за жал ... само пајак!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2335 на: 14 Септември 2012, 21:37:35 pm »
Смири се Сале. Медитација малку.

А да, и викни пајак.  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #2336 на: 14 Септември 2012, 21:37:46 pm »
Koga ke go repnat po dzep 2500 denari...ke razmisli sledniot pat.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 4997
« Одговори #2337 на: 14 Септември 2012, 23:05:05 pm »
ццц безобразие, ја би викал пајак без да размислам чим 100 пати до сеа си кажал. и ако дое ќе му кажам пак да паркира и пак дека ќе викнам. толку осет да се немало...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #2338 на: 14 Септември 2012, 23:37:13 pm »
Јас да сум на твое место, ќе земам еден дирек голем, греда една. Ќе се засилам убаво ќе и го набијам во крилото, па после ќе го треснам над шофершајбна кај брисачите и хаубата. Ако прашат шо е работата? Ќе му кажиш дека ти се испуштило од тераса и дека си им кажал да не паркираат тука.

Ама не...... лошо е тоа. Викни му пајак

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #2339 на: 14 Септември 2012, 23:49:23 pm »
Не мора толкава штета... Фати руши му ги гумите, извади му ги раткапните, регистрацијата... Не за друго, барем да имаш и малце корист од него, па и да не ти требаат, ќе му притребаат на некому...