Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2907126 пати)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Уште има 174 PS позади.

Моеш да го извадиш човека од село, ама селото од човекот тешко..

Слободно пуштите му ги сликиве на Трендо. Ја сликав еден ваков, колега на Гојде, се паркираше на место за инвалиди на паркингот карши Холидеј Ин.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Да земе чоек со бренер да му ги одлепи фолиите.....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Ендемски вид: Сељак

кај на место за инвалиди, па и на тревникот навлегол ....

комплекси ....

@edonos

Таксистот се нашол на погрешно место, во погрешно време, со погрешна реченица. Тоа е најголем проблем денес, сите нешто имаат да кажат за другите, а себе да си се погледнат не ни помислиле. Единствено сум пцуел само кога ќе сум избегнел сообраќајка (по нива вина) или кога ќе ме плеснеле за малку кога сум на мотор. Мада место погрдни зборови, имаш свирка нормално.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Како колега? Нема амблем возилото ко шо глеам...Башака од кај знаеш дека не е инвалид во мозокот тој што вози?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Ubavo imaat napraveno Sofjancite vo Bugarija. Site koli koi se registrirani na lica so zitelstvo vo grad SOfija imaat C ili CA tablicka. Onie od OKOLINATA na Sofija i prigradskite naselbi sekako imaat CO registracija. Prepoznavanjeto e na lice.

Slicno bi trebalo da e vo Skopje cisto zaradi razgranicuvanje.

Nemam protiv provincijata i gi pocituvam no sepak ima dobri vozaci i kulturni lugje meju niv.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Бугар, те изнервира нешто во сообраќакот? Тек да видиш како го имаат решено на Марс тоа мајкооо! Боли глава!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Како колега? Нема амблем возилото ко шо глеам...Башака од кај знаеш дека не е инвалид во мозокот тој што вози?

По муабетов, треба да се прошири дефиницијата за инвалидитет, до додаток „Инвалид во мозок“.

Казна за овие, 3 месеци во прихијатрија :D ;D ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Top definicija.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7564
Аnd, he's back ...

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
@Falanga

Ништо се си беше најнормално,се враќам од базен со девојка ми со нејзина кола,и девојчето за да не ме однесе до дома викам остави ме кај последна -- ( ------------ што се гради),и фино лепо девојчето си ја сврте колата кај кривинчето што е тука одма карши таксистите,можда малце потфати дупла линија,и као овој сељаков,што никад не направил прекршок почна да се дере цитирам"У да те ебам у гас,пичка ти материна "-и иронично му се насмевна на колегата таксист,и јас поминување улица,ни еден ни два,му ги прснав два бокса директно во носот,и почна да крвари и да прашува што направил..

И јас ладнокрвен му викам,девојчето што го опцу ми е девојка,така да памет за друг пат и си заминав..

Дури го читам ова нерва ме фаќа да ти кажам право, арно си го дотерал подобро не можело да го средиш поштувам такви луѓе со ма**ња.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Нека иде така да се паркира у Велешта ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
vakvi koli so konjazata na masinata sto ja vozat vriese u grcija  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
na ovoj si dzipov momentot e
vozam golema kola pa aj da ne go blokiram parkingot ke ja stavam ponapred da mozat lugjevo da pominuvaat

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Моментот му е „ме боли qр за све, ја под сенка сакам да ја паркирам“.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Хендикепиран е бе, мал к*р има.