@Igor ne si igraj so kamioni. Dzabe e koga ke ti ja iskrsat kolata dokazuvanje i sudenje i sve i nikogas nema pari da vidis. Oni se pogolemi.
E pa ajde ako mislis deka e se gluposti. Po samoto toa deka golem treba da otstapis be. Koi pravila gi spomnuvas tuka
?
Za kamioni ne vazi nisto.
Татко ми со фиеста ко на Дени, само 1.6 бензинец мислам дека беше. Фаќање кривина некоја поширока ама непрегледна со поголема брзина. Кога застанати коли наеднаш на негова лента 5 или 6 а пред нив камион. Неможејки да застане влегува во другата лента(на испрекината линија). Арно ама 2 рата кола позади камионот решава во тој момент и она да го помине камионот. Излегува пред татко ми, татко ми вика искачање и слика што да видиш, дете мало со рацете на стакло, требало во него дирекно да мавне. Искачање надвор од пут дека фистата мала поминал некако, да се врати му излизгала од песокот и дирекно во гумите на камионот. Фиестата без предница.
Кога се утврди кај камионот на тој некој си саат дека стоел во место да видиш како си плати за штетата.