Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2913702 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Би ја заградил затоа што колата ми е позаштитена отколку да биде на паркинг место, иако е во подземен паркинг во кој што теоретски(божем) не може баш кој сака да влезе.

Би ја заградил затоа што можам да си ги чувам гумите, спојлер, точак, веспа, една канта сирење и остало, покрај колата. Не да се претвори во подрум.

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Се слагам со Банзаи, едноставно добиваш малку екстра корисен простор. А за тоа дека жената ќе ја остава колата на улица постои едноставно решение - врата на даљинско.

Но се сведува на тоа дека колата ми е позаштитена од временски (не)прилики, но и од оштетување, итн. Да имав гаража ќе ја ставав колата во гаража.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3825
  • Боинг 747
Се слагам со Банзаи, едноставно добиваш малку екстра корисен простор. А за тоа дека жената ќе ја остава колата на улица постои едноставно решение - врата на даљинско.

Но се сведува на тоа дека колата ми е позаштитена од временски (не)прилики, но и од оштетување, итн. Да имав гаража ќе ја ставав колата во гаража.
Да си направиш подземна најубаво

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект

Жената не е без раце, да не можи една врата да отвори. Има проблем со сместување на возило во релативно тесен простор.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Даљинско сигурно, особено ако 15.000 евра е паркинг просторот :) За мене, за жена, за сестра сеедно, што има да излагам ако не морам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Денес на мотор идам на работа... и во Капиштец, една жена ми се пика во лента... ке ме бутне од мотор...  ццц

Среќа жена...  беше, иначе... партали...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Абе какво отварање врата со раце, кави бакрачи. Далечински - електрично погонувана вратата со димензија 5.8m х 2.6m чини 1600 евра. Две лимени прегради со димензии 6.5m x 2.8m чинат 600 евра. Електрична инсталација 3x2.5mm^2 од броило до гаража со разводна табла со осигурачи и развод на неколкуи штекери со засебно осветление чини 400 евра. Вкупно 2600 евра комплет со монтажа и работна рака.

За тие пари го имам задоволството да имам затворен простор во кој ќе ги чувам алатите, компресор, еден или два сета гуми/тркала, замрзивач, точаци, мотор и други ствари кои не би ги носел дома, а најсоодветно место им е гаражата. Воедно електрично отварањето и затварање на вратите.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Скутерче со 25км/ч во 10 до 9 сабајле по сред трета лента на Партизанска...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Se buta so motorceto prv na semafor i posle vozi 25kmh... Pa da mu se nevidi, zasto mora tolku sporo da se vozat so skuterite?

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Пошто сеуште им е ладно.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
А ги бичкам тие, шо ги ебам. Им се лепам и секундарно се посеруваат од сабајле.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
И јас се бутам со кинезот прв напред ама не возам 25 башка си се тргам на страна :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
За неписмените скутерџии, што за жал се во поголем број од писмените, само ова:

Спортекс?! Има на лагер?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
(јас во улога на скутерџија) Да не почнам јас да пишувам колку мене возачи на авотмобили ме изнервирале .... а од колку за малку ќе сум завршен на Клиника (до душа повеќето биле жени ;D ;D ;D)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
За неписмените скутерџии, што за жал се во поголем број од писмените, само ова:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Спортекс?! Има на лагер?
Нели се бореше против спаонијата за циганите? Шо е сеа со пендрециве? Малку чеок власт ќе ви даде и одма се покажувате во вистинско светло. :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!