Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633619 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Не ми е за курчење, чисто, доколку дојде до таква ситуација, такво време дојде ...
Ригорозни казни има ако те фатат дека носиш пиштол без дозвола... До година дена затвор чинам дека беше, нека каже Banzai ...

It's better to be judged by 12, than carried by 6 во секој случај ...

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Види, а што ако и тој другиот извади пиштол?! А тој па тачка у глаата, не размишља за лежење?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
divi zapad :)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Не ми е за курчење, чисто, доколку дојде до таква ситуација, такво време дојде ...
Ригорозни казни има ако те фатат дека носиш пиштол без дозвола... До година дена затвор чинам дека беше, нека каже Banzai ...

Има закон ама не се практикува.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8125
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Јас вака некако размислувам...
100 m/s, не знам колку штета може да направи кај човек, во глава може бајаги, ама како што рековме, не ни е целта курчење, само заштита...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Плус за пиштол во кола мислам дека неможеш склопен да го чуваш и има посебни механизми за заклучување, дур да го склопиш репетираш си го ебал ежот. Плашливец брка работа во 90% од случаите :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Во кола смееш да носиш пиштол, така вика новиот закон ама со изваден шаржер.

Подобро ич да не го носиш, как идат работиве ќе убиеш некој.

@Tome-Colt

Што ко улеташ на некој што има вистински пиштол? А и вистинскиот ако е така можеш да го користиш како плашливец, ако можеш ;)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ме изнервира една стара овца со корса кај маџирмаало во правец од железничка накај саем. Си се уклучи од под мостот за накај саем, не погледна ни лево ни десно, а јас идев едно 60-70.. фатив да и свирам и ја заобиколив на тоа лентата што е за лево. Кој им дава дозволи само не ми е јасно ..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Члинк тоа друга работа да не стигне до таму, ако извадат двајцата пиштоли више станува диви запад ситуација. Јас некако не би носел во кола оружје зашто сум малце нетрпелив во такви ситуации :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Chlink

• Легенда
Патоа ти викам, ни јас не носам, никој не би требало да носи.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Аматери ни едни  ;)

Отсутен Chlink

• Легенда
Ја сам професионални убица :D

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 534
  • drive it like you stole it!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ај сеа вака, бордо пежото и сребрениот голф се паркирале косо ама влегле во спротивен правец судејќи по стрелката за правец на движење. Поради нив тешко да се разминат две коли на улицата(да занимариме дека е едносмерна), и неможе пешак да се движи по тротоар. Затоа дур не е соодветно обележано како треба да се паркира, секој може да си ја интерпретира ситуацијата на свој начин. :)

Отсутен Chlink

• Легенда
Абе сеа, луѓе живеат таму, се мучат да паркираат, прават некој ред, за сите подобро ама некој мора мангуп да е. Не дека смее некој казна да му пише ама себично и некултурно е. Не убава работа.

Денес се накрцале пред зоолошка жива сила не еб.т, и викам ме затвараш ќе треб да искочаам а она "Кој те терал да се пикнеш таму". Бог да чува!