Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2640264 пати)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2206
Вади одма таблица и да видиш како тој ке те најде тебе.
Пред некое време на паркинг една будала ме блокирала,вадење таблиците негови и крај на муабетот.По 30 мин еве го ме бара да му ги дадам таблиците.Абе само со дупење гуми да се опаметат овие простаци.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
абе овај на сред улица беше паркиран, свири свири јас ко ненормален па имало госпо му текна да излези да ја тргни колата ...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9196
  • Аstra la vista baby !
Ние на бајро многу широки улици имаме па уште да се паркира вака некој како што не треба :D 

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14319
  • Пудингот на шоферството
Точак да остај некој на ѕид подпрен нема да можи да се помини  :D :D :D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43756
  • Il Moderatore
......почнаа скутерите..... ќе истепам некој копиљак што вози 65 у трета и ми прави цик-цак пред браник......

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Аххххххххххх како се изнервирав, еден вол таксист бело такси број на кола 47 кај Веро ми пресече пат и ја по него и на семафор застанав до него му испцув се живо и диво па уште вика ако ти излезам од кола, викам повели излези да те видам сељчиште ееееј. Запамтив дека е кола 47 бело такси 14ххх нешто беше бројот и сеа незнам која компанија е да го пријавам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34110
  • Таков е животот... јебига
Арно си му направил. Што кола беше? Октавија? Ваљда Ројал такси

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Фаланга многу добро ви го средиле зонското, за 6 коли место :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Ројал беше изгледа мислам Октавија беше што да праам да ѕвонам да го пријавам или џабе ќе се умарам?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34110
  • Таков е животот... јебига
Фаланга многу добро ви го средиле зонското, за 6 коли место :)
Го прекинаа зонското :) ти ги урочи. Им се собравме и скоро на клоци ги исфрливме. Не цртаа како што беше по проектот туку како нив им се видело. Мочковци.

@ Томе, абе терај ајде што ќе се замараш. И така нема ништо да постигнеш.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Ако ништо друго бар ќе се замисли, сељачиште еј ама ај што викаш утре полагам плус кај сеа ќе се замарам.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Го прекинаа зонското :) ти ги урочи. Им се собравме и скоро на клоци ги исфрливме. Не цртаа како што беше по проектот туку како нив им се видело. Мочковци.

Од такви идиоти к*р да ти пукне...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Денеска, возам од карпош 4 према студенски, и тука на семафорите кај студенскиот Гоце Делчев , и сеа едно субаро алто, вози пред ама се влече... и темпира да кочи, и го гледам семафорот бројки и звирам и абер нема... и мораше само да додам гас, и поштено да си го заобиколам алтото преку 2 пуни :) за да свртам лево и да идам према веро :)

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Во прва лента кола имаше паркирано веројатно? Таму стално се редат.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465
Денеска, возам од карпош 4 према студенски, и тука на семафорите кај студенскиот Гоце Делчев , и сеа едно субаро алто, вози пред ама се влече... и темпира да кочи, и го гледам семафорот бројки и звирам и абер нема... и мораше само да додам гас, и поштено да си го заобиколам алтото преку 2 пуни :) за да свртам лево и да идам према веро :)
:) :D ;D :P