Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632615 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Денеска, возам од карпош 4 према студенски, и тука на семафорите кај студенскиот Гоце Делчев , и сеа едно субаро алто, вози пред ама се влече... и темпира да кочи, и го гледам семафорот бројки и звирам и абер нема... и мораше само да додам гас, и поштено да си го заобиколам алтото преку 2 пуни :) за да свртам лево и да идам према веро :)

HahahA morase vika ;D
A da pricekas nikako

Отсутен cupra 2

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 560
абе ако нешто не ме сјебе на улица не е зива, појдоф на бања кај соборен ми се откаци еден осигурач од сајлите на шалтерот само у 3 и 4 убацува јбг у трета си поага без мака па кај саем стаив друг и продужив понатаму хахахах
:D :D :D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Леле вчера еден тип со жолта ибица како само ми пресече пат,да не беше со дете жив ќе го изедев..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Вчера на кружниот кај Католичка:

Во 11:00 претпладне.
Иде од кај треска типац со Ескорт.
Врти лево за таа уличката што иде покрај католичка.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Во контра влезе :)))))

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Значи возиме во две ленти двајца, дечкото стиска гас ми влага пред мене И дава 4 жмигавци и застанува. Па пи.ка му матер пушти ме и застани, јас стварно не разбирам што им се врти у глава на луѓево.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
„Рели“ возачи со GV таблици по тесните мавровски патчиња. Денес одрав шасија, се надевам дека нема да најдам локва уље под кола утре од сабајле  >:( >:(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Simo, нема гајле, ипак Алфа е  8)

Ја кај Маршер како се заринкав, пу пу пу, не капе уље  ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Бев да видам, нема ништо - добро е.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Значи возиме во две ленти двајца, дечкото стиска гас ми влага пред мене И дава 4 жмигавци и застанува. Па пи.ка му матер пушти ме и застани, јас стварно не разбирам што им се врти у глава на луѓево.

mnogu cesto,a uste poloso pa koga nema da pusti zmigavci,ti ide dusata da mu ja izedes

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278

У таква ситуација прво се фаќам за палката која ми е при рака ...  ;D ;D ;D Од кај да го знам зашто ми сече пат?

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Ништо од палка. Само пиштол врши работа денес.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Не можам да земам дозвола за носење .. Се распрашував ... а ми треба ...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ако се решиш да го употребиш у собраќај не ти мења ништо дозволата, и у двата случаја ќе лежиш ќорка

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
:D Апсолутно! А ако го носиш, ќе треба и да  го употребиш ;D