Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632469 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
trpee tuka sum na proekt i rabotam. Egzotika kakva nemam videno, zivot vo 15 vek, najlosi lugje na svet, koga ke zborime za nasite romi ili albanci (ili kako sakas nareci gi de nema veze) oni se zlato. Ako dozvolime da dojdat lugje od Kongo kaj nas gotovo e. Beter se od Kinezi, mrzlivi se, sakat samo pari i koli i zeni. Toa e a rabota ne. Vo Crna Gora bi se vklopile perfektno.

Па и ја го сакам тоа ... Дали сум и ја од татко Африканец?  ;D ;D

back on topic, ме нервираат џандари, амбулантни возила кои без потреба го користат ротацноното светло да поминат на брзинка кога има густ сообраќај ...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Tommy tuka vo Kongo posle rezimot na "general" Mobutu Seseseko Kukumbengve Mazanbangwa. Lugjevo se nauceni da kradat. Velat ne be ne krademe tuku pravime "affirmative shopping". Samo gleda da te zeznat i prevarat.

Haos in Laos :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Земи ме и мене таму,да погазиме луѓе малку :D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
trpee tuka sum na proekt i rabotam. Egzotika kakva nemam videno, zivot vo 15 vek, najlosi lugje na svet, koga ke zborime za nasite romi ili albanci (ili kako sakas nareci gi de nema veze) oni se zlato. Ako dozvolime da dojdat lugje od Kongo kaj nas gotovo e. Beter se od Kinezi, mrzlivi se, sakat samo pari i koli i zeni. Toa e a rabota ne. Vo Crna Gora bi se vklopile perfektno.

back on topic, ме нервираат џандари, амбулантни возила кои без потреба го користат ротацноното светло да поминат на брзинка кога има густ сообраќај ...

Мене па ме нервираат луѓе кој не се ни обидуваат да се тргнат или застанат кога иде амбулантно возило.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277

Мене па ме нервираат луѓе кој не се ни обидуваат да се тргнат или застанат кога иде амбулантно возило.

Секогаш се тргам, не знаеш дали навистина носат некој, или им се брза за паузата за ручек ..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Јас откако имав искуство со брза помош, ми се иде да земам со раце коли да тргам да направам место за брза помош.

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Последно менување: 05 Мај 2012, 04:19:39 am zippo »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Без разлика за што им се брза, наше е место да направиме кога имаат вклучено сирена, а ако лажат или праат фора си има кој да ги казни нив.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Brza pomos nema zafrkancija, trebe pat da im se otvori ne se znae koj moze da otpatuva vo rajot ili pekolot...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
И нормално пожарна.

А оние дебилчињана со цивилни полициски коли, кој ги ебе.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Јас не е бам никое возило без соодветна сигнализација. Полиција, брза помош не ебам 5%. Ќе си вози по пропис. Али ако запали светла и сирени тогаш прв ќе цепам ако треба место да правам :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Денес една тетка на илинденска, со Аурис, пред зоо градина, на тротоар пола качена (симната), застанав позади неа со доволно простор шлепер да се врати назад. Не се мрдна теткава, а требаше или да се качи или да се симне, нормално, пошто бев прв што тргна од семафорот, морав да исчекам 3 минути гужва, сите да ме заобиколат, за да можам во втора лента да ја заобиколам. Каква кретенка!  >:( >:( >:(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Денес една тетка на илинденска, со Аурис, пред зоо градина, на тротоар пола качена (симната), застанав позади неа со доволно простор шлепер да се врати назад. Не се мрдна теткава, а требаше или да се качи или да се симне, нормално, пошто бев прв што тргна од семафорот, морав да исчекам 3 минути гужва, сите да ме заобиколат, за да можам во втора лента да ја заобиколам. Каква кретенка!  >:( >:( >:(

e zatoa treba da imas nekoj opel rekord doma pred raspagjanje,lupni ja oteraj ja u picku mater

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
И да неможиш да ја доплатиш штетата ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Иииииии сега ме потсетивте!

Највише ме нервира раскрсницата пред суд, што те сечат, од лента за лево се пикаат за право. Само за тука би купил една кола и би мавал све живо и диво.