Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632405 пати)

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Неколку пати си ја спомнал Африка, и да ти кажам баш ме занима што правиш таму.
Секако ако сакаш да споделиш.

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
Ме нервираат возачи што немаат врска од возење и колата ја осеќаат како да возат шлепер, ако не е патот 6 метра минимум не можеш да се разминиш. Денес имав ваква случка, батката има едно метро од десна страна јас се стискам во 5 сантиметри и не мрда никако чека јас да поминам, не дека нема да поминам или ми е тешко ама како седнуваат во кола не знам ако имаат толкав страв.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
zena so cigara so OH tablici,si tera 20 na saat po glavna ulica ic piceto ne ja zbole.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Денес, а и секој пат, многу ме изнервира еден "возач" со опел кадет кој скршна десно во друга улица у стил како со камион да влегува во друга улица, фати лак 5 метра - е*ати идиотот  >:(

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Последно менување: 05 Мај 2012, 04:20:41 am zippo »

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ако некогаш видите бела Алфа со 386 таблица да се движи споро низ Скопје, јас сум, не ме пцујте. Татко ми добро вози низ Скопје, во „зен“ состојба влага и на милисекунда од палење на зелено трга, иначе „мрдај провинцијо“... хахаха :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Ако некогаш видите бела Алфа со 386 таблица да се движи споро низ Скопје, јас сум, не ме пцујте. Татко ми добро вози низ Скопје, во „зен“ состојба влага и на милисекунда од палење на зелено трга, иначе „мрдај провинцијо“... хахаха :)

Znaete i vie deka zboram za pogolemiot del na vozaci,eve meche neka kaze dali eden prosecen vozac kratovcanec so nova kola zarabotena od prodadena niva bi se snasol vo soobrakjajniot haos vo skopje vo koj i tie sto vozat sekojdnevno ne se snaogjaat dobro.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
Пред 5 минути - камиказа со Фелиција со Охридски/Ресенски таблици во едносмерна улица (булеварот) и уште блиндирање да не престигнувам. Му акнав долги и јас (кој го е*а) виде невиде си се качи на купчина со снег. Можи да биди среќен шо не се фрли во драгорот или уште полошо шо не се мана во мене...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Која страна,од кај судот или другата ти се пикна ‘специјалецот‘
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
Од другата бе, кај на Менде пералната, малку под неа се разминавме.
Излегов во лева лента да престигнам еден ми се маткаше ко гледам овај одоздола, ај реков ке се паркирва тука на почеток, ко гледам тој камиказа нагоре. :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Џандар што команда улица, за да ја растерети гужвата. А уствари ја прави најголемата гужва и редици - видливи од вселената.

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
На семафор кога некој ке застане во лента за лево и право и недава трепкач, кога ќе се запали зелено тогаш дава, а јас позади него одам право !!!
>>>>><<<<<

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Џандар што команда улица, за да ја растерети гужвата. А уствари ја прави најголемата гужва и редици - видливи од вселената.

Легендарец  ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
trpee tuka sum na proekt i rabotam. Egzotika kakva nemam videno, zivot vo 15 vek, najlosi lugje na svet, koga ke zborime za nasite romi ili albanci (ili kako sakas nareci gi de nema veze) oni se zlato. Ako dozvolime da dojdat lugje od Kongo kaj nas gotovo e. Beter se od Kinezi, mrzlivi se, sakat samo pari i koli i zeni. Toa e a rabota ne. Vo Crna Gora bi se vklopile perfektno.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
На каков проект работиш ако не е тајна?