Не знам што им е тешко бар број да остават кај нив на предно стакло. Ме имаат така блокирано неколку пати и не стигнувам ни да се изнервирам
Хахаха кога бев средно у РЈК, си се паркирав кај тебе у уличка, ама на тие местата гаражно/косо кај што се паркираат. Искачам на голем одмор глеам кола некоја ме затворила мене и колата до мене, и глеам на шофершајбна остаил лист А4 формат со негов број и пишал, титни, доаѓам за минутка
иначе 95% од работите што се досега набројани ме нервираат, особено со убацувањата у лента и праењето курназ од лента за лево, да си продужи право(особено кај мавровка). Зеро имаше пишано за држење кочница нептробено и жмигавец. леле колку ми иде на нерви тоа страшно нешто, па и да е удолница/угорница крени ручна ебате бељата. да не се повторувам, во главно тоа се тие работи, би додал уште една работа. Лошо испаркирани коли, кои зафаќаат 2 места на паркинг. Ова особено ме нервира навечер кога се враќам од искачање после 2-3 и ради некои деибили појше време ми треба да најдам паркинг, него ли што сум стигнал од центар до дома.