Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632079 пати)

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
Најмногу ме нервираат дупките низ патиштата, шахтите, или нерамно асвалтираните улици како на рингишпил да возиш ;D за еден месец ми се растропка колата од такви дупку, кога ја увезов од швајцарија не шушнуваше внатре :) ако ја избегнеш првата втората секако ја погодуваш, несакајки ни се развиваат рели својства на возење ;D или пак дупки по ширина на улицата за разни кабли, лелее во СР е полно такви...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Една од работите кои многу ме нервираат е следнава:

Секое сабајле барам кретени по околни фирми, свирам како луд 10-15 минути зошто некој мајмун паркирал на сред улица и затворил 10 коли

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
А Миле ова не е заебанција..Друг пут,знак со големи букви"БУШАМ ГУМИ"..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
1. Гледам да не се нервирам.
2. Кога возам фамилија ретко нешто да може да ме изнервира. Ако скока пешак од жардињера, кој го ебе ако има мозок од пацов. Ако се пика некој во лента, гарант му се сере па брза.
3. Кога возам сам знае да ме накурчи некој што се лепи позади.
4. Инаку ме нервира што секаде каде што има сендвичара, автоматски улицата е пренаменета во паркинг.
5. Горе-доле веќе беа спомнати жмигавци, долги светла и слични провокатори, па да не се повторувам :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43719
  • Il Moderatore
"Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?"

Сообраќајот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
1.zheni
2.zheni so telefon
3.zheni so cigara
4.zheni so cigara i telefon
5.2 zheni
6.idioti sto neznaat da parkiraat,na rabota ulickata edvaj sobira edna kola pa se gleda koj znae a koj neznae da vozi
7.nesnaodlivi vozaci
8.70+ lica peski,so tocak,so kola seedno

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Миле, пиши позади на спаркот, не паркирај позади мене кршам ретровизори ;D

Алфисти, незнам дал сте приметиле, но кога сакате да се убаците од споредна на главна улица, увек ве пушта колега Алфиста, нормално доколку го има во колоната. ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Миле кај вас е хаос, јас мислев дека има проблем со паркирање до 4, ама вашава уличка е посебна приказна :)

Кај мене Мелита кокошкана ја има оставено колата на сред улица (полупразна беше улицата) и ми рече не знаела дека смета на некого.
Еден идиот исто ја остави колата на сред улица, ама буквално на сред и после 20 минути излезе и си отиде, ни извини ни ништо.

Еден друг идиот редовно ми ја блокираше колата, еднаш го сретнав и му кажав и ми кажа Ај бе ти и така не ја возиш многу :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
Затоа јас си имам кука  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Така блокирање пред куќа еднаш дигам брисачи, следен пат пораче културно и до сега само еднаш сум дошол до трета фаза гума бушење.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Секој ден се различни коли, така да ништо не правиме со три чекори ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ја незнам што луѓе се овие што се убацуваат вака, само утепување. Јас и кога има место, ако нема барем 30-40 цм од страните, си барам друго место. До толку да не се мисли дека на некој ќе му смета, незнам што стока ќе беше.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
koga ke vidis deka pogolem del od narodov vozat skapanici iscukani od site strani,pa golema rabota ako mu ja udrat uste ednas,a najdobra opcija za da ne te blokiraat e da ja ostavis kolata pola metro ponazad od site drugi koli,taka sigurno nema da te zatvori tebe,ama pa rizikuvas da uleta zena sto si ja prebaruva tasnata i vozi kola istovremeno da ti se zabie vo rezervar

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
1. Поминување на црвено
2. Свирење
3. Возач со цигара
4. Возач на мобилен
5. Влечковци во трета лента
6. Бесмртни возачи на скутери

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Јас пред месец го јадев како фаланга само подолго 30мин. во строг центар на паркинг ме блокирал не можам да излезам.

Држење на свирка 30мин. со 10 тина кратки прекини, цело маало ечеше.

После доаѓа типот како ништо да не е, се пикна во кола и си замина, битно си заврши работа.