вчера возам навечер и тоа на S кривина кај што не се гледа од објект што доаѓа наваму, ама нема везе среќа возев со 10-15км/ч ако не и помалце бидејќи патот беше лош и дупки. Ѓупче детиште на мотор поголем од него поминува остро од негова лента и не прави лак туку право во мене. Најверојатно немаше контрола на моторот, нема друга причина за таков потег. За влакно не се удри во мене, среќа бев пребавен и си помина само право пред мене на милиметри. Не знам што сакаше да направи, ама успеа некако да застане на секунда, јас отварајќи прозор да му речам што прави дали има памет во главата не ни успеа прозорот да се спушти, детево изгуби контрола повторно и продолжи пак направо и се заби во ѕид. Не му се случи ништо посебно ни него ни на моторот ама сепак....
Не знам што да кажам повеќе, на човек да му се одмили во Бангладешов каде нема ни сообраќајна култура ни народот може да мисле со главата и што на деца му даваат мотори... и тротинеташи и точакџии и пешаци и се комплет со моторни возила се однесуваат како на ГТА Сан Андреас....