Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2906134 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #18330 на: 05 Октомври 2018, 11:20:57 am »
Паркинг просторот околу Мида и уличките....па добро бе мајку му, кој морон го осмислил тоа ??
Синока свирев за отварање на некој салон таму и нервно попуштив разминувајки се буквално милиметарски со коли и џипишта од спротивна насока од една страна и паркирани коли од друга.  Нетрпеливи возачи кои свират на 15 секунди застој (од обата правци) беа бонус со се оние кои немаат сенс кога треба да поминат а кога да пропуштат некого од спротивен правец, па ајде морав јас да излегувам (3-4 пати) да регулирам сообраќај пошто се понашаат ко стадо...само напред.

Дополнителна гужва од скапи коли имаше и заради самиот евент, испопаркирани кој како стигнал, али да знаев што ке ме снајде, ќе одев со Југото...
Ги жалам луѓето кои живеат таму.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #18331 на: 05 Октомври 2018, 12:10:36 pm »
Ем не помина сите на двојна полна линија, ем помина на црвено. Па само од казни за ваквите плата за цело МВР може да се извади.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #18332 на: 05 Октомври 2018, 12:17:22 pm »
На улицата лево што оди, црно бмв 3 караван со ТЕ таблици (со затемнети стакла нормално) не помина 10 коли со 100ка ВО СПРОТИВНА НАСОКА и се убаци прв на семафор на кој што имаше двајца сообраќајци со шкода јети и никому ништо!  >:(

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #18333 на: 05 Октомври 2018, 12:44:20 pm »
Паркинг просторот околу Мида и уличките....па добро бе мајку му, кој морон го осмислил тоа ??
Синока свирев за отварање на некој салон таму и нервно попуштив разминувајки се буквално милиметарски со коли и џипишта од спротивна насока од една страна и паркирани коли од друга.  Нетрпеливи возачи кои свират на 15 секунди застој (од обата правци) беа бонус со се оние кои немаат сенс кога треба да поминат а кога да пропуштат некого од спротивен правец, па ајде морав јас да излегувам (3-4 пати) да регулирам сообраќај пошто се понашаат ко стадо...само напред.

Дополнителна гужва од скапи коли имаше и заради самиот евент, испопаркирани кој како стигнал, али да знаев што ке ме снајде, ќе одев со Југото...

Изгледа германци биле тие со скапите коли  ::)

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #18334 на: 05 Октомври 2018, 16:11:17 pm »
Турци.

Отсутен brasica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 296
« Одговори #18335 на: 05 Октомври 2018, 16:19:10 pm »

Фала ти, и јас самиот се жалам што живеам таму. Секој ден не можам до гаража да стигнам од испопаркирани коли што одат во хипериум, мида, боними и барбакан. Музиките не ги коментирам... Сум се главел по 15 мин. на 100 метра од гаражата :(

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #18336 на: 05 Октомври 2018, 20:34:07 pm »
Си мислел коа си купувал стан ?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #18337 на: 05 Октомври 2018, 20:36:07 pm »
Он мислам дека е таму пред да има згради :)

Тоа е проблемот кај нас, може и во Драчево да им текне од бараки згради да направат.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #18338 на: 05 Октомври 2018, 20:53:54 pm »
Дап, староседелец. :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
« Одговори #18339 на: 06 Октомври 2018, 12:03:27 pm »
Таму сега е ептен закрцан цел блок. Кај никнаа нови згради, па бидејќи станарите се паркирале на паркингот на машински, факултетов ги затвори паркинзите за сите. Само професорите смеат да паркираат внатре. Едино тоа малото паркингче од предниот влез е само отворено, а најчесто тоа е презафатено па студентиве се паркираат кај стигнат наоколу.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #18340 на: 06 Октомври 2018, 12:10:36 pm »
Карпош 2 пред дваесетина години беше населба по светски стандарди... и после се појави Стефчо копитото.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #18341 на: 06 Октомври 2018, 12:38:40 pm »
За спомен од свирката на гореспоменатата локација.
...сепак не сум прошол без лузна. Тоа ти е.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #18342 на: 06 Октомври 2018, 12:39:59 pm »
Избриши си го споменот со малце полир-паста ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен InSides

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 857
  • ...кад звизде шурикени.
« Одговори #18343 на: 08 Октомври 2018, 11:19:44 am »
Сите вие, кои успевате да го преживеете Скопскиот утрински сообраќај, и да се воздржите од физичко насилство...

...ви симнувам капа.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #18344 на: 08 Октомври 2018, 11:51:44 am »
Кого претепа?