Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2900969 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Nikogas ne sum bil i nema ni da odam, bas od vakvi pricini, megju drugoto. Vo Mkd moze ima max eden vakov slucaj godisno, moze ni tolku, a vamu ova e standard. Da plakjam i da me tretiraat ko gjubre, fala im.
Zal mi e za Molec, ama pozalno e sto ne e ni prv ni posleden
Toa e sto e, se nadevam ke se izvrsi popravka za malku pari 😞 i ke se prodolzi odmorot kolku sto moze bez nervozi

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Во право е Inter1.
Мене ми се случи нешто слично како на Молец.

Среќа немав толкава штета на колата.

Иначе ми ја откорнаа задната таблица заедно со пластиката. Среќа не ја фрлија некаде да не можам да ја најдам. Тука беше позади кола.

Ова ми се случи во с. Лисиче. На крај таму после Црквата.
Повеќе не планирам да одам таму. Ќе одам на други плажи.

Со среќа Молец и со лесно да поминиш.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5200
Дека Битолчанец те виделе :P

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Чудно, во две години во лисиче немав некои особени препирки или пробеми, увек ми беше колата на тротоар, едино гледав да е пред дворон мој.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Чудно, во две години во лисиче немав некои особени препирки или пробеми, увек ми беше колата на тротоар, едино гледав да е пред дворон мој.

Типичен пример како паркира домороден македонец.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Проста народна маса која се замара со ''националистички'' идеали, вештачки напумпани од страна на лакоми политичари.
Да си се надоврзам...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
И да ја искористам оваа прилика да прашам некој да не знае кај може у близина на Солун да ми ја сменат.

Овие работи ги прават дечишта. Лани летото се спремав за по риба беше негде околу 3 насабајле  и група млади еленчиња поприлично пијани идат и јадат нешто говна у стилу која кола има мк која не, скопјани ово оно и ја се избацувам у ноќта пред нив и кога прснаа да бегаат апостолка у тил им удараше. Али ваков случај со кршење шофершајбна до сега немам сретнато, ова е веќе алармантно ...

Иначе газдите се доста коректни спремни све да учинат мене дури и скарата ми ја подпалуваше па и ме научи на техника ако немаш ситни дрвца земи хартија натопи ја со зејтин и ќумурот одма работи, ова за @Inter1 кој генерализира ...

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Top. Da si prodolzite so odenje ako vi odgovara :D Sekoj si znae za sebe sto e najdobro i sto mu odgovara. Adios

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Некаде 2010/2011, зимото, имаше длабок снег и не успеав да ја качам во двор(меганот) и ја оставив подоле  на улица 100 метри, при мноштво други комшиски коли.
Утредента, ја чистам од снег и што да видам.
Од возачка страна ретровизорот развален, метлица нема, држачот на метлицата извиткан, пукната шофершајбна.
Од тогаш решив веќе дома да не одам ;D

Ова, Сигурно бил некој Грк... ;D
Во Охрид се покултурни, само метлици крадат ;D

Присутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
Проста народна маса која се замара со ''националистички'' идеали, вештачки напумпани од страна на лакоми политичари.
Да си се надоврзам...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
И да ја искористам оваа прилика да прашам некој да не знае кај може у близина на Солун да ми ја сменат.

Ништо страшно, се средува. Да сме живи и здрави па за тоа не се секирај

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Толку години сум идел никаков проблем не сум имал. Никој ни на криво не ме погледнал. Само позитивни муабети од газдите. Во Тасос само кога баравме смештај една пијандура нешто ни исра али као фора муабет не да вреѓа или слично. Остај луѓето него и џандари ме стопирале со лоши прекршоци никогаш не ме ни казниле. Само предупредување, пази шо праиш ово оно. Се на се позитивно искуство, додека во сите други земји околу нас вклучувајќи ја и Србија негативни моменти имам доста, поготово од полиција.

Присутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
@Molec се зезам со сликата да не сфатиш погрешно. @Chlink Јас со моите пред бааги години во Неи Пори кога бевме, додека гледавме по продавничиња некои ташнички, продавачот беше толку услужен што кога не слушна дека збориме македонски од раце ни ја зема ташничката и ни фрли поглед спремен за тепање дечкото. За жал и кај нас и кај нив си има такви.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
“Nationalism does nothing but teach you to hate people you never met, and to take pride in accomplishments you had no part in.”

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Супер се грците, ние не чиниме

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Калитеа

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Секаде ќе се најде некој што ќе ти се изживува на колата.
Мене ми се случи дома, пардон, на 100м од дома.
Причината е претпоставувам љубомора.