Нема логика да се пропушти убавината на Грција заради непромислените потези на нискоинтелегентни и необразовани поединци. Јас сум секоја година во Грција неколку пати, затоа што е блиску, евтино и убаво. Природата е одлична, зеленило, чисти убави песочни камени какви сакаш плажи, чиста вода и лековита, чист воздух, убава клима...храната врв и најчесто газдите се многу фини и разбрани луѓе.
Ова ми е прв инцидент, препоставувам дека локалново население кое не делува многу образовано и информирано е мотивирано од актуелните политички ку*ташачења и ложења па сите се напалени да бидат дел од инертната маса. Исто така дур поминував на плошадот низ Ставрос со отворени прозори слушнав некој како се дере МАЦЕДОНИА ИЗ ГРИС ама не му дадов значење, нека си викне чоекот. А штетава се деси на паркингот кај Ammos Beach Bar одма под Olympiada, до големата плажа има едно мало збутано диво плажиче, мирно чисто, нема МИЛААААААНЕЕЕЕЕЕ ИЗАЏИ ИЗ ВОДЕЕЕЕ, нема ТУПСИ ГЛУПСИ, си доаѓаат млади се шлапкаат со голи цициња, мераци.
Многу ми е жал што најомилената кола што сум ја имал до сега падна залудно жртва ама не значи дека нема да одам пак, греота е да се пропушта убавина како Грција заради ваква глупост и не сакам да ги ставам во ист кош сите луѓе...има глупи и паметни јбг. Среќна околност е што не ги видов како ја кршат.
Денес ја сменија во
www.nianias.gr за 190е со монтажа за 40мин, супер одработија дечките....идентична е со претходната освен што претходната имаше лого од BMW оваа нема, а серискиот број и брендот се исти Pilkington, комплет со сензори за светло/дожд/влага, зелена лента горе. Смешно е што истата кошта 600 и кусур евра во BMW плус работна рака околу 730 искача....а истата без BMW знакче во ЕДЕЛПРОМ кај нас кошта 260 евра со монтажа...хммм.
Фала
@AUUU за препораката, немаше лагер.
@AngelSK нема гајле, само мене Plomari повеќе ми лежи
@Chlink со боја е напишано светото ретардирано писмо?