Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2896935 пати)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Пак ме изнервира водњанска. Па на граница нема толку коли.
Ме изнервираа луѓе кои задужени до глава, рентаат коли, идат во грчка, чаталење, слики, фб. Важно бил на одмор во Грчка, а преживувај од ден на ден.
Крај краева, што  qр се нервирам јас за други.

Ама за водњанска и пластичар, уф.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Од 1000 месечно на 1770 денари.

"Дојде живот".
#Џглап.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Ми се допаѓа!

Отсутен Stratro

• Легенда
Види, до сега беше 2000 за физички лица, а 1000 за лица кои се со раб.место во близина на гаражата.
Така да, ова може да е и поефтинување, a ако не е , уште денес вадам годишна според која излегува 1180 денари месечно...плус ќе размислам и другата кола да си ја донесам тука.
 8)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
Многу ме интересира како есапеле кој е „во близина на гаражата“. Дали 150 метри оддалеченост е границата? Дали некој што е на 152 метри веќе не е во близина?

Отсутен Stratro

• Легенда
Mена па ич не ме интересира тоа.
Ме интерсира дали утре на гладно ќе залупам 14.160 ден у очи регустрација на Астрата... или за мене си важи старата цена.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
Така искача 1180 денари месечно. До сега плаќаше месец за месец по 1000че, или 12000 годишно?

Отсутен Stratro

• Легенда
1000 че...
Ајде, ќе видиме колку ќе бара да лапне тоа аутоматот за некој ден.
Според мене, безобразно е ако цената е покачена од 1000 на 1770 безусловно...али се е можно кај нас нели.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
Поо, ова поефтино него рентање гаража...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Горивото, скапо.
Регистрација, скапа.
Паркинг, скапо.
Да живее ЈСП!

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
pocnaa u jsp da pustaat klima? im dozvolija, ili 10ti Juni cekaat spored praviliniik...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Stratro

• Легенда
Горивото, скапо.
Регистрација, скапа.
Паркинг, скапо.
Да живее ЈСП!

ЈСП... кој на неполни 7 км од Центар веќе 50 години не ми обезбедил редовна директна автобуска линија до Центар.

Инаку сега се јавив во  дирекција на катнава гаража за да препрашам и откако ме пренасочија на 3 телефонски броеви во врска со новите цени ( а не, за цени јави се на овој број...трипати), завршив со една бабичка на телефон на која се откажав да и објаснувам што всушност прашувам...

Џизс... ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
Сепак,  дошол живот и во другите гаражи.

За 77% зголемена цената за месечно паркирање во катна гаража „Кресненско Востание“

https://kurir.mk/republika/skopje/za-77-zgolemena-cenata-za-mesechno-parkiranje-vo-katna-garaza-kresnensko-vostanie/

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Горивото, скапо.
Регистрација, скапа.
Паркинг, скапо.
Да живее ЈСП!

ЈСП... кој на неполни 7 км од Центар веќе 50 години не ми обезбедил редовна директна автобуска линија до Центар.

Инаку сега се јавив во  дирекција на катнава гаража за да препрашам и откако ме пренасочија на 3 телефонски броеви во врска со новите цени ( а не, за цени јави се на овој број...трипати), завршив со една бабичка на телефон на која се откажав да и објаснувам што всушност прашувам...

Џизс... ;D
Од овакви институционални дрндулии, народ бега од "државава".
Одамна сметам дека ЈСП треба да го реорганизира системот на линии.

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
Сепак,  дошол живот...

За 77% зголемена цената за месечно паркирање во катна гаража „Кресненско Востание“

https://kurir.mk/republika/skopje/za-77-zgolemena-cenata-za-mesechno-parkiranje-vo-katna-garaza-kresnensko-vostanie/
Де бе па ти, почекај малку порелевантни информации. Не велам дека нема да биди поскапо или што знам какво, ама не мора со брзина на светлината да се конзумираат сите сеирџиски муабети :)