Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2896854 пати)

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3696
Не иде ЦБР со аутоматик, имаш Беверли 350ка ако сакаш моќен аутоматик.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Не идеше и на спортскиве коли, па ретко која остана со мануелен. Си увидоа луѓето што е подобро.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20211
Среќа нема толку мотори со автоматици инаку се што треба и не треба ќе се качеше на мотор исто ко со коливе. :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
И ќе имаше место да се проаѓа по улици, тротоари и немаше да има гужва.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Кој има најмалце јалов отпор?

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Само што поентата на 250r е да се научиш да возиш мотор и да дозволи малце кејф да се направи со менување брзини, нешто што е невозможно да го направи ЦВТ.
Сегашната поента можеби. Жалосно е што може да има многу подобра поента кога би имал опција со CVT, како на пример да е градски мотор како што напоменав погоре. А во моментов си ограничен на скутери и или на Aprilia Mana 850. Ако сакаш земи си мануал, ако несакаш земи CVT. Но, CVT нема.

Honda ctx700 ми изгледа нај future.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Мен ми изгледа на патнички :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
А, не, не. Јас зборев за CBR250R, ова е веќе CBR250RR. Друга филозофија си има овој, не е за CVT и за низ град. А иначе за кај нас е врв, тоа нема збор, малце има шалтање повеќе отколку 600тка, ама тоа е.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk

И да завршиме со муабетов...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20211
Ова е за кога ептен те зафркаваат другарите со мотори дека возиш скутер, па го купуваш скутерот што е најскутер од сите скутери :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
Ова ти е ако си геј поради помодарство, а уствари сакаш озбилен мотор, али у геј друштвото не смееш да кажеш дека сакаш мотор и стално им викаш „не е мотор, скутер е“

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
абе точак си е точак од семафорите кај гоце до пред зграда за 1 минута, немаше коли по теодосиј по асфалтот летав со 42км/ч у 4та. ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
абе точак си е точак од семафорите кај гоце до пред зграда за 1 минута, немаше коли по теодосиј по асфалтот летав со 42км/ч у 4та. ;D
Качи се на велосипецка патека и вози 25км/ч, не го нервирај членството на карклаб со возење по улица :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
Брзински мотори не ми се комотни. Скутер е комотен. Ова е брз скутер, плус аутоматик, да не се заебаам со мењање брзини.