Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2702608 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7119
Koga e glupavo nesto ignoriram pa 10 forumi objasnuvale. A so MapjaH ke se sretnam koga togas. Vo platonska ljubov sme 😁
Za ostatokov zalam, ama ke postojam samo virtuelno i nema da znaes dali sum ko onak ili stratro poso i jas neznam dali sum ko niv 😁

Ондак виртулено ќе ме тепаш ако ти вадам таблици.... Боже што страв се имало од реалноста....

ДАј уште еден апел до администрација да може да исклучиш нечиви мислења да не ти се појавуваат, многу поубаво место ќе биде форумов.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
ДАј уште еден апел до администрација да може да исклучиш нечиви мислења да не ти се појавуваат, многу поубаво место ќе биде форумов.

Па имаш опција, користи ја, јас третина форум го имам ставено на листа.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
Koga e glupavo nesto ignoriram pa 10 forumi objasnuvale. A so MapjaH ke se sretnam koga togas. Vo platonska ljubov sme 😁
Za ostatokov zalam, ama ke postojam samo virtuelno i nema da znaes dali sum ko onak ili stratro poso i jas neznam dali sum ko niv 😁

Ондак виртулено ќе ме тепаш ако ти вадам таблици.... Боже што страв се имало од реалноста....

Има бе.

Профил -> Преглед -> Измени го Профилот -> Пријатели/Листа за Игнорирање.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821

Ima opcija. 1000% ke bides ignoriran. Steta sto ednas dva pati si dozvoliv na glupavi prasanja da ti odgovaram, pa si go unistiv perfektniov skor na ignoriranje. Pozdrav

Отсутен Inter1

• Редовен
Kako i da e, mn pogolemi problemi ima vo svetov i drzavava od dokazuvanje ovde.
Samo opushteno i mir da e ;)
Peace out

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ајде децо смирете се.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8770
  • Пичлеме
Си ги измеривте? Ајде сега прибирајте тоа лупите да не се самозапалите од сонцето :)

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6504
Абе има некое ѓубре безделничарско тука секоја вечер по улицава го рика моторот под полна гас и ми ги буди двете деца, мамицата.

Се мислам што да му правам.
Пријави го.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20699
Си ги измеривте? Ајде сега прибирајте тоа лупите да не се самозапалите од сонцето :)

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Inter1

• Редовен
Абе има некое ѓубре безделничарско тука секоја вечер по улицава го рика моторот под полна гас и ми ги буди двете деца, мамицата.

Се мислам што да му правам.
Пријави го.

haha NICE :DDDD

Inaku si gi izmerivme, sea terame dalje :D taman maskost se sobra pred prodolzeniov vikend, sea cupinjava neka mu se pazat :P :D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8770
  • Пичлеме

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7119
Ја и Миле се изнервиравме и решивме да седнеме да се релаксираме во едена позната барака на џигер, бујрум.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Idam Dzontra, spremaj se
Ја и Миле се изнервиравме и решивме да седнеме да се релаксираме во едена позната барака на џигер, бујрум.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20699
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29791
    • CARclub.mk
Прво ме изнервираа овие...

После за малку ќе ме изнервираше овој...

Ама, ај, си викам, професионален велосипедист е, мора да тренира човекот за Тур д Франс, океј е што си помина лабаво на црвено и не возеше по велосипедската патека што е одма до него.

И така...