Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2753354 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Последно менување: 24 Мај 2018, 20:43:25 pm zeroSignal »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44010
  • Il Moderatore
@zeroSignal многу се нервираш ко за продужен викенд и празно Скопје ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55060
  • Махер
Прво ме изнервираа овие...

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

После за малку ќе ме изнервираше овој...

Ама, ај, си викам, професионален велосипедист е, мора да тренира човекот за Тур д Франс, океј е што си помина лабаво на црвено и не возеше по велосипедската патека што е одма до него.

И така...
Ова се точакистиве е стварно тешко безобразие. Ми е гад да кажам дека со точак се движам, да не ме помислат за ваков.

Дибиток.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29856
    • CARclub.mk
@zeroSignal многу се нервираш ко за продужен викенд и празно Скопје ;)

Не бе, две гирца изедов, топ ми е.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Е така де, шо се пиќеш по паркинзи и во десна лента у толку празен град, па после друг ти е крив :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Точкариве станаа новите скутери низ градов. Секоја чест на исклучоци... Ама оние што се паркирале како на мајка им да е паркингот (волојте со бенвињата), сигурно и по некое ауди имаат у двор. Не ќе да е она чистокрвно бмв понашање :D
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1930
Ние сме уствари чуден менталитет, сакаме да сме цвеќе држава, а самите ние не мрдаме со прст самата култура на однесување ни е падната под нула, велосипедистите влечат свои права ау бау ајде до пред 2-3 години ќе им поминеа муабетиве сега имаат уредни велосипедски патеки кој се повеќе од идеални за безбедно возење, но пак и тоа им е малку како баравме добивме али не ги користиме, автомобиливе се посебна приказна со некој камикази кој имаат добиено така дозвола и кој мислат дека се семоќни и моментот што страшно ме нервира е во блокиран собраќај колона кога ке се легне на свирка и магично се убрзува цел собраќај.

Главно за да се доведат во ред велосипедистиве иако и јас возам активно потрено е да почне полицијава да ги казнува и нив, како има казни за автомобиливе кој активно ги применуваат така и да има и за нив применливи казни во пракса сепак е сообраќај и за доброто и безбедноста на сите очигледно додека не добиеш некоја казна по џебот за која ќе се нервираш што си ја закачил и другпат ке размислиш двапати пред да направиш слична глупост.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6515
Прво ме изнервираа овие...

После за малку ќе ме изнервираше овој...

Ама, ај, си викам, професионален велосипедист е, мора да тренира човекот за Тур д Франс, океј е што си помина лабаво на црвено и не возеше по велосипедската патека што е одма до него.

И така...
Шо знам, од муабетов апла те изнервирал овој од тур д франс, си требал да отвориш прозор и културно да му кажеш дека на 1 метро од него има велосипедска патека. Ама и ти што викаш, се гледа од далеку овој се спрема за некоја трка.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Што сте им се насскале на велосипедистиве..А ако се земе у предвид дека он не загадува ништо а вие со дизеливе корнете.
Се извинувам, ама денеска сум со велосипед на работа, па мора малце кредит и за нив :P

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Дали ти таму во Швицарска проаѓаш со точак на црвено? :P

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5083
  • The Spartan General
Дали ти таму во Швицарска проаѓаш со точак на црвено? :P

Ќе му ја земат возачката ако помине на црвено со точак. Или ако е пијан на точак.  ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Аааа, така. :)

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6515
Ама во Швајцарија на секој семафор стоеле џандари и казнувале  ;D или толку сте наивни и во Швајцарија мислите дека не поминуваат велосипедисти на црвено некогаш  :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ti @zeroSignal во швицарска кола да возиш, коса ќе ти побели со точкарите таму ;D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5083
  • The Spartan General
Ама во Швајцарија на секој семафор стоеле џандари и казнувале  ;D или толку сте наивни и во Швајцарија мислите дека не поминуваат велосипедисти на црвено некогаш  :)

Нема шанси, сите се примерни. Истото е и во Германија/Холандија. Никој не минува на црвено. Ни во три сабајле кога нема никој на патот.

;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.