Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
:@ ako e povrsinsi pa da se polira :/// ete mene vcera nekoj so otvoranje vrata mi ja lupnal mojata i isto mala grebnatinka. Taka da ... sta reci
Мене ми е јасно дека е ненамерна штетата, и нема што да праам околу тоа, се нервирам дека ружно изглеа додека не стигнам до @dame...
Педери умрени се сите со изваден ДПФ или катализатор или дефект дизни или дефект маф едноставно кажано што возат скапан дизел шточади ко ќумбе. Добро бе осет немате ли за остнатиот свет? Да ве ебе црнец по црн од чадот од вашиот ауспух да ве ебе.
Тој со голфот зад тебе да не се има потпишано од љубомора дека го возиш неговиот сон? Шала на страна, многу штета се прави непромислено. Дете (ако стварно било дете) многу разбира дека ќе ти ја изгреби и ќе се нервираш. А и не се само деца, на другар баба му со метла решила да му ја чисти колата додека го метела дворот. Резултатот можете да го замислите.
Црна кола...црна беља.Астрата ја имам изгребано само што со нокт сум сакал да тргнам една точка стврднат полен од хауба.Т`ибам бојата т`ибам.
Цитат: Stratro на 30 Март 2018, 16:39:37 pmЦрна кола...црна беља.Астрата ја имам изгребано само што со нокт сум сакал да тргнам една точка стврднат полен од хауба.Т`ибам бојата т`ибам.хахаха,Ме потсети на шефо,ама тој со сунгер од зелената страна ги чистеше флеките...имаше смеа со него,смрзнат ветробран со вруќа вода одмрзнуваше...
Цитат: Simo - Carrier159 на 30 Март 2018, 15:41:38 pmМене ми е јасно дека е ненамерна штетата, и нема што да праам околу тоа, се нервирам дека ружно изглеа додека не стигнам до @dame... @Simo - Carrier159 za tebe(i uste nekoj na forumov ) nema red ...