Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901187 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
улица Ѓорче Петров, главната низ Џорче, почна да се распаѓа асфалтот ставен пред нецели 2 години. Има дупки во пределот од „уни банка“ до „стопанска банка“ сеуште мали, ама за недела дена ќе биде кратер...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Битно мачкини очи се ставаат на булевари :D

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Треба преку цела година да се собираат камењата од дупките што се отвараат и еднаш при крај на година да се организира настан, каменување на институцијата задолжена за патиштата со истите тие камења. Ако треба и катапулт ќе напраиме. Мамичето мамино само пари да се лапало. Драчево- Пинтија секоја година после дожд снег се вози со 2-на-саат ако нејќеш кај борче на исправање да одиш.
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
Овие ауди драјверс се стварно најнестрпливи. Погледнувам во ретровизор, нема никој, тргнувам да претицувам комбе, возам околу 110 у 4та, (комбето возеше околу 70) туку прелета едно ауди до мене, ме преплаши. Дешавката беше на експресниот пат накај велес.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Кога беше ограничување 80 возеа 140 , и кршеа при сообраќајки. Сега со 200 ќе компресираат во mp3...
Се ни е малку ...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Овие ауди драјверс се стварно најнестрпливи. Погледнувам во ретровизор, нема никој, тргнувам да претицувам комбе, возам околу 110 у 4та, (комбето возеше околу 70) туку прелета едно ауди до мене, ме преплаши. Дешавката беше на експресниот пат накај велес.
Ако си погледнал и на внатрешниот ретровизор ќе си го видел макар и 200 да возел

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Не биди толку сигурен..

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Нормална глетка. Затоа си возам јас во средна или најдесна лента во Дојчланд.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Не биди толку сигурен..

Добро е, правиме муабет за ауди од велес за штип а не за курвета на аутобахн или немаше како па ај да видиме колку е брза курветата е поентата.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
На клипчето типот кој снима вози 150, 160..
Да..брза е. 8)

Отсутен InSides

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 857
  • ...кад звизде шурикени.
Постои ли правило кое вели:

"Додека си во град, никако не сигнализирај при менување лента"

?

Отсутен Pane-G

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
Ме нервира што ме стопира полицаецот оти не сум пуштил светла што заборавив ,а денски јасно убаво се гледа е тоа глупав закон што ме нервира додека во гејција не е задолжително

Sent from my iPad using Tapatalk

Отсутен Pane-G

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251

?
Кој вели така ?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000

?

Тоа е непишано правило и аманет оставен од постарите. Дел од нашето многувековно историско богатство. Аце Македонски не давал жмигавец со рака додека јавкал на коњот, нема ни ја да давам!
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Ме нервира што ме стопира полицаецот оти не сум пуштил светла што заборавив ,а денски јасно убаво се гледа е тоа глупав закон што ме нервира додека во гејција не е задолжително

Глупав жацо, глупав закон, шта ќеш. А да си појдеш ти до Греција пошто таму е друг законот.
Brains are awesome. I wish everybody had one.