Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901170 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Изгребано. Веројатно со прст врз наросена кола. Вчера е перена, ама прашина низ градов колку сакаш.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
:@ :( :'(  ako e povrsinsi pa da se polira :/// ete mene vcera nekoj so otvoranje vrata mi ja lupnal mojata i isto mala grebnatinka. Taka da ... sta reci

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
:@ :( :'(  ako e povrsinsi pa da se polira :/// ete mene vcera nekoj so otvoranje vrata mi ja lupnal mojata i isto mala grebnatinka. Taka da ... sta reci
Такви десетина имам. На црна кола, ептен се познаваат :(
Ова ќе се исполира за полирање, не е длабоко, ама не е убаво вака од прва кога ќе го видиш :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Тој со голфот зад тебе да не се има потпишано од љубомора дека го возиш неговиот сон? :D

Шала на страна, многу штета се прави непромислено. Дете (ако стварно било дете) многу разбира дека ќе ти ја изгреби и ќе се нервираш. А и не се само деца, на другар баба му со метла решила да му ја чисти колата додека го метела дворот. Резултатот можете да го замислите.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Мене ми е јасно дека е ненамерна штетата, и нема што да праам околу тоа, се нервирам дека ружно изглеа додека не стигнам до @dame...

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Педери умрени се сите со изваден ДПФ или катализатор или дефект дизни или дефект маф едноставно кажано што возат скапан дизел шточади ко ќумбе. Добро бе осет немате ли за остнатиот свет? Да ве ебе црнец по црн од чадот од вашиот ауспух да ве ебе.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Мене ми е јасно дека е ненамерна штетата, и нема што да праам околу тоа, се нервирам дека ружно изглеа додека не стигнам до @dame...
Симо каде бе преку ред?

Чекајте малку господине ред има тука.

Неможе “Само да прашам” ќе си чекаш.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Да бе сите се буните за преку ред, а вие коа одите преку врски на доктор, си чмаеме ние у чекална. Ааа ќе видиш ти!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Црна кола...црна беља.
Астрата ја имам изгребано само што со нокт сум сакал да тргнам една точка стврднат полен од хауба.
Т`ибам бојата т`ибам.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Педери умрени се сите со изваден ДПФ или катализатор или дефект дизни или дефект маф едноставно кажано што возат скапан дизел шточади ко ќумбе. Добро бе осет немате ли за остнатиот свет? Да ве ебе црнец по црн од чадот од вашиот ауспух да ве ебе.
Напиши им го тоа на овие што рекламираат такви услуги....
Дур даваш пари за отстранување ќе мениш дизни

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1880
Тој со голфот зад тебе да не се има потпишано од љубомора дека го возиш неговиот сон? :D

Шала на страна, многу штета се прави непромислено. Дете (ако стварно било дете) многу разбира дека ќе ти ја изгреби и ќе се нервираш. А и не се само деца, на другар баба му со метла решила да му ја чисти колата додека го метела дворот. Резултатот можете да го замислите.

Останало нешто од пензијата на бабата после ?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Црна кола...црна беља.
Астрата ја имам изгребано само што со нокт сум сакал да тргнам една точка стврднат полен од хауба.
Т`ибам бојата т`ибам.
хахаха,Ме потсети на шефо,ама тој со сунгер од зелената страна ги чистеше флеките...имаше смеа со него,смрзнат ветробран со вруќа вода одмрзнуваше...

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
@Simo - Carrier159 za tebe(i uste nekoj na forumov ) nema red ...

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
Црна кола...црна беља.
Т`ибам бојата т`ибам.
хахаха,Ме потсети на шефо,ама тој со сунгер од зелената страна ги чистеше флеките...имаше смеа со него,смрзнат ветробран со вруќа вода одмрзнуваше...
Ке ви скрати на плата xD

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
@Simo - Carrier159 za tebe(i uste nekoj na forumov ) nema red ...

Море јас му ја мислев да ти улетам директ у гаража негде у мај, ама ај ќе видиме :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.