Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901185 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Оди у германија и таму не е задолжително, грците се шит

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Постои ли правило кое вели:

"Додека си во град, никако не сигнализирај при менување лента"

?

Тоа е непишано правило и аманет оставен од постарите. Дел од нашето многувековно историско богатство. Аце Македонски не давал жмигавец со рака додека јавкал на коњот, нема ни ја да давам!

Нашите психо-телепатски способности се на толку високо ниво, што нема потреба од вакви глупости. Кога некој ќе помисли да смени лента, сите телепатски знаат веќе што намера има.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен InSides

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 857
  • ...кад звизде шурикени.
Кој вели така ?

Па не сум слушнал никој да каже, ама гледајќи што ми се случува секојдневно по улица, си велам да не сум го пропуштил часот.

Тоа е непишано правило и аманет оставен од постарите. Дел од нашето многувековно историско богатство. Аце Македонски не давал жмигавец со рака додека јавкал на коњот, нема ни ја да давам!
Нашите психо-телепатски способности се на толку високо ниво, што нема потреба од вакви глупости. Кога некој ќе помисли да смени лента, сите телепатски знаат веќе што намера има.

Ќе одам да си ги барам парите назад од авто школата што ме пуштиле неспремен во светот.

Seriously... волку растојание од друга кола не сум држел не знам од кога.

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Велес, вечерва....

Еден мајстор, направен принцеза. Паркиран со пола кола на тротоар качена, 5 мин со еден друг направен принцеза си праат муабет.

Човекот (50+ години) од што беше пијан, некако ја дочепа вратата и по грешка си седна на задно седиште, ама му текна изгледа дека сам  ке треба да вози и седна на возачко.

Само што влезе во кола, џандар пред него (сето тоа го гледал сигурно, бидејќи бил пред него на 5,,10м) си направи 2 реда муабет нешто (вајда сам, пошто вој сигурно не ни го видел џандарот) и си продолжи....

Шта речи, коју послуку порати...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Уште една бишка од Кавадарци во црн Мерцедес Е класа туку што пројде на дебело црвено.

Човекот тргнат на зелено му исвира ама џабе, бишка продолжи да биде бишка.

Бишка.

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
Постои ли правило кое вели:

"Додека си во град, никако не сигнализирај при менување лента"

?

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Уште една бишка од Кавадарци во црн Мерцедес Е класа туку што пројде на дебело црвено.

Бишка.

Вчера малиов од комшии од моментот кога излегов во двор до првиот семафор возеше позади и помина на чииисто црвено покрај мене.
Денес на татко му ќе го кажам.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве

Бишка.

Секси, многу се нервираш бе, туку кажи ми ме интересира, а ти како голем хејтер мора да знаеш. Навистина ли овој градоначалников многу го средува кавадарци или се е маркетинг?

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
Со тие подлактици не треба да се мачиш да го кажуваш на никого. Земи врзи му го воланот околу врат и толку. Нема ни да сака да го извади.
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Порта у порта сме...после на колите ќе ми вади бес.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Доста бе антички, не ми ѕвони веќе да ти помагам за Бг документи кој те ебаа

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4043
  • MadaFunker
Вчера имаше одрон на Стража околу 2 часот сабајлето, поминавме некако околу одронот заминавме накај Скопје. Вечерта крај 7 се враќаме, одеднаш се прави колона од двете страни (за нагоре и надолу) од 5км појма немам зошто. Стоиме сите тука чекаме и НОРМАЛНО (кај нас барем) почнуваат од втора лента да возат и престигнуваат пред џандари WTF. Од 15ина коли што поминаа џандарите само еден застанаа, другите ќе да беа прозирни па не ги видоа изглеа. Ти ебам и народ и полиција и све. Само овде нема да има култура никогаш, после се чудиме оти уште не сметале за племиња..
New blood of old school

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Денес ме изнервира родителот што си го воспитал детето вакви работи да праи:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
@Simo - Carrier159  ova kreda e ili izgrebano?