Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2901187 пати)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Почнува да ме нервира партизанска. Ископана е на десет места. Па пред Симпо колку разлика има у висина, небаре од тротоар се симнуваш, а народ лета. Ццц...
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Ќе го барате Коце со боринче

Цитат Ахтунг 2017

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Лета кога негледа знаци. Фино си е означено дека има работа на пат. Иначе да,  заебано е малку што е во близина на раскрсница, мене сабајле у 5 ми се залепи еден до браник и очекував да ме акне, јас поминав на трепкаво зелено, тој најверојатно накај жуто/црвено. Фино си прикочив на ивицата полека натенане, овој залетан...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore

Навечер, од 21:00 до 05:00,  треба да биде легално паркирање на партизанска.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Скопје и околината се хаос колку и да сакаме премиум гуми и слично нема услови за нив ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Скопје и околината се хаос колку и да сакаме премиум гуми и слично нема услови за нив ...
И F1 вози висок профил. ;) Си има зошто. :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
И F1 вози висок профил. ;) Си има зошто. :)

Заради глупи правила :)

http://en.espnf1.com/PICTURES/CMS/25900/25951.3.jpg

BTW, у сајдволот на гумата на F1 има „интегрирано“ пола бандаш :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Дупки има на стазите. Во новата Монца спаѓа и качанички пат. :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Да бе, глеам таму само со балонки возат...

https://racingcalendar.net/circuit/autodromo-nazionale-monza

Што мислиш, колку од овие трки на монца, се возат на 13-ки бандаши? :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
@Deni  Качанички е посебна прича. И двете ленти тежнеат едното тркало да иде по белата лента односно по средина, во спротивно следи римонте ди подвозје ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
@Deni  Качанички е посебна прича. И двете ленти тежнеат едното тркало да иде по белата лента односно по средина, во спротивно следи римонте ди подвозје ...
Тежок резил беше и остана Качанички.

Може ќе ја врзујат Словенечка со Илинденска  само право да продужи.

Ама многу страв им е дека ќе се краде многу.

А да се претапацира Качанички е 2 дена работа и смешна пара во однос вложено/добиено.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ееех... 2 дена работа....Не знаеме ние така :( Без еден мандат на градоначалник, не бидува тапацирање.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Венеција гази!
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Ме изнервира умрено австриско копиле џандарско ме казни 400еур за ланци. Му викам ама пролет е, јас сум транзит, он ми вика на планините уште има снег еве на 40км од тука има снег. Мито ме отепаа Маџари романци, утре бугари тоа е накратко приказната за 1000јајца од детството.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Пазете да не оставите некој бандаж на новиве скопски кратери...Има еден голем на булеварот кај Саем во правец на МТВ.