Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632135 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Нема никакво право да узурпира јавен паркинг. Можеш комотно да му викнеш полиција (или барем да му се заканиш со тоа). Јас се карав со еден таков што живееше до фирмата каде што работев порано. Фраеров си блокираше кај него пред куќа (ај, ќе речеш пред куќа му е), ама и околу куќата на уште неколку места. Се отерав у ПМ со него еднаш, му се заканив со полиција и се смири.

Куоре: Такви би ги отерал у ПМ, или би им ги откорнал стубчињата ноќе па нек се жалат.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
1. Мене ме нервира, као некој те гледа дека си забрзан ти влага во лента... и се влече и те оспорува до 20кмч
2. Некој мајмун, коа ке се паркира лошо и ке ме затвори....
3. Што спијат на семафори, и на бензинска пумпа што ја остава колата на пумпа и пола саат плаќа и му треба пола саат да тргне со кола....

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Kaj mene na ulica, na ugornicata imase eden pameten sto si go ogradi trotoarot so stupcinja da ne mu se kacuvaat koli koga pominuvaat, a ulicata e tesna taka sto ne mozat da se razminat dve koli, pa ednata trebase da ceka dole za da pomine.

Mu pukna film na eden komsija, so Lada Niva edna vecer (pijan) mu gi izvitka site do zemja..i ovoj vide ne vide gi izvadi.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
ostana nesto od ladata?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Нема гајле ладата  :)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3465
Мене ме нервираат семафорите од пивара до Аеродром, тман те пуштил едниот додека стигнеш до другиот тој ќе затвори... Никаква синхронизација...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
ostana nesto od ladata?

Nisto ne i bese.
Stupcinjata bea tenki.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Мене ме нервираат семафорите од пивара до Аеродром, тман те пуштил едниот додека стигнеш до другиот тој ќе затвори... Никаква синхронизација...
Oва на 50% ГЛАВНИ улици е утнато.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Не знам што им е тешко бар број да остават кај нив на предно стакло. Ме имаат така блокирано неколку пати и не стигнувам ни да се изнервирам :)
Хахаха кога бев средно у РЈК, си се паркирав кај тебе у уличка, ама на тие местата гаражно/косо кај што се паркираат. Искачам на голем одмор глеам кола некоја ме затворила мене и колата до мене, и глеам на шофершајбна остаил лист А4 формат со негов број и пишал, титни, доаѓам за минутка ;D

иначе 95% од работите што се досега набројани ме нервираат, особено со убацувањата у лента и праењето курназ од лента за лево, да си продужи право(особено кај мавровка). Зеро имаше пишано за држење кочница нептробено и жмигавец. леле колку ми иде на нерви тоа страшно нешто, па и да е удолница/угорница крени ручна ебате бељата. да не се повторувам, во главно тоа се тие работи, би додал уште една работа. Лошо испаркирани коли, кои зафаќаат 2 места на паркинг. Ова особено ме нервира навечер кога се враќам од искачање после 2-3 и ради некои деибили појше време ми треба да најдам паркинг, него ли што сум стигнал од центар до дома.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Свеќица скршена треба да се има во кола. Ако некој те накурчи, фрли му ја.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43720
  • Il Moderatore
Денес во сообраќај ме нанервираа некои протести веројатно. На протести не им е место во сообраќај  >:( >:(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
случка од пред некој ден....
постаро чиче со застава иде на паркинг се паркира и блокира 3-4 возила пред него.
Јас се паркирам позади него го заглавувам и си излегувам од кола.
Он заклучува стоедното ме гледа дека го заглавувам и .... -Дечко брзо ке се тргнеш?
јас -не ... ке се задржам 3-4 часа.
Ме гледа и ме прашува како ке излезел.
Му викам па како што ќе излезат тие што ти ги заглави.....
и му текна колку е часот. Јас нормално му глумев малку за да се свести.
Си запалив кола и си се паркирав на друго место.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43720
  • Il Moderatore
Одлично! Сачекуша :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
zeni,eve denes ke me lupnese edna direkt ,zosto gospogjata zborese na telefon i da ja nadopolnam listata,RIKVERC toa nekako na 70% od vozacive nasi ne im ide.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
^ Рикверц е класика. Иде у рикверц без да види дали има некој позади да погледне барем.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“